dżoasia
Fanka BB :)
Przecież ja też nie krzycze ani nie pisałam nim nieprzyjemnegoJa to ujelam.delikatniej![]()
@Szczescie1986 mam nadzieję, że nie odebrałaś tego, że na ciebie nafuczałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież ja też nie krzycze ani nie pisałam nim nieprzyjemnegoJa to ujelam.delikatniej![]()
Kochana już doszłam a encorton już zamawiamPrzeczytaj dokladnie zalecenia od docenta, piersze wypij meliske i zorientujesz sie ze masz brac wszystko co tats kupil z tym.ze nie masz encortonu
To jak masz czas do konca miesiaca to dawaj adres taty powysylamy ci encorton a tata wysle tobie powinien sie wyrobic do 30 zeby doszloKochana czekam na koniec miesiąca i zaczynamto prawda przy was czyje się bardziej pewna niż przy tych moich lekarzach co prawda oni wogole po polsku nie gadają hihih wy to jestescie jedna wielka encyklopedia
Haha czyli wielkie litery zadziałałyKutwa juz czaje bazędziewczyny czyli nie mam jednego leku
Boże jak się cieszę ze was mam mi to trzeba wielkimi literami pisac a 3 punkt nie jest pogrubiony
![]()
Kochana jak nie da rady inaczej to ok ale jak cis to już jutro kupią miTo jak masz czas do konca miesiaca to dawaj adres taty powysylamy ci encorton a tata wysle tobie powinien sie wyrobic do 30 zeby doszlo
O matko skad wy to wiecie masakra dla mnie to magia@Szczescie1986 i jak zaczniesz brac leki to informuj nas przed ich wzięciem ktory masz dc zebysmy zweryfikowaly ze dobre dawki chcesz wziacencirton 5mg bierzesz caly cykl przed crio do 5dc w którym bedzue crio, a od 6 dc w którym będzie crio bierzesz jyz 10mg-czyli ta 5mg będziesz brac ponad miesiac
A jak go zamawiasz bez recepty ?Dziewczyny już zaczailiśmy ufff kochane wy moje..co ja bym zrobiła bez waszamawiam encorton
I bardzo dobrze ze dali zostaw ten Neoparin w spokoju. Dali bo mialas dostac clexane który jest w Polsce fizycznie nie do zdobycia momentami. Od ponad roku. Ktoś wykupuje na poziomie hurtowni i wywozi do Niemiec, jest straszny problem co jakiś czas. Mialas dostac heparynę i dostałaś zostaw to już w spokoju.No mówili i dali Neoparin gdzie nie ma go na mojej kartce od Pasnika