reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

Aguu..la super ze z Franiem wszystko dobrze (mój syn tez Franek:)) ,
fajnie ze że dzisiejsze wizyty udane
Ja się dzisiaj objadlam bobu z fasolka i mialam rewolucje, ledwo zdążyłam do toalety

reklama
Mam, wiekszosc ma sklepy internetowe lub na fb, sporo tego ogolnie...na fb jesli masz wpisz "skorpion" tak nazywa się sklep z bawelnami, maja mase wzorow i minky takze, owate również :) jak bedziesz chciala, to napisz na priv, a ja Ci podlinkuje sklepy.
Dzieki, jak bede zamawiać to odezwe sie na priv :)

Ja dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
Przyjmowalam luteine 2 razy dziennie i odstawiłam stopniowo,tak ze 3 dni raz dziennie pozniej raz dziennie co dwa dni

Kurcze ja nie mam abd:D a jestem zadowolona z tych z lidla...ja nosze i krotsze bluzki do nich i mi nie przeswituja..nie wiem jak to dziala..o_O wydawaly mi sie nawet fajne grube..

Dziewczyny wybaczcie nieobecność jestem zabiegana jutro mam wyczekanych gości jestem podekscytowana i chciałam się przygotować [emoji4] także przez weekend będzie mnie pewnie mniej

Gratuluję wizyt ;* i zazdroszczę kopniakow [emoji4]

Ja dziś rano miałam wizyte, wszystko dobrze, pomiary ok, wyniki ok. Co do płci nie potwierdził, ze chlopak, w sumie nie powiedział nic. Na nastepnej wizycie powie [emoji6]
Dziewczyny, ktore odstawiały luteine> robilyscie to stopniowo czy od razu z dnia na dzien?
Stopniowo odstawiam co by nie wywolac skracania szyjki tyle mi wiadomo w temacie [emoji4]

Czy tylko ja tutaj mam dietę obrotową? Gdzie tylko sie odwrócę tam coś zjem [emoji3][emoji85] stuknął mi 12tc i praktycznie od obiadu non stop cos jem. Zjadłam kolacje i dowaliłam jeszcze dwa pączki do meczu :D
Podpisuje się pod ta dieta [emoji23]

Byłam dziś na zakupy z mezem w Biedrze skończyło się na tym ze zaczelam widzieć ciemność [emoji23] siadlam w sklepie na butelkach i mówiłam co ci na brac po czym kiedy on do kasy ja do auta coś mi wypady z domu nie służą bo zaraz słabo i na haft mnie zbiera

reklama
Mnie obudził szaleństwo szczeniaka po sypialni, a teraz zasnąć nie mogę bo odkryłam że cała bielizna wilgotną, w życiu nie miałam takiej ilości wodnistych uplawow :/
Fasolka chyba dalej śpi bo w brzuszku cichutko :) mąż do 7 sobie chrapie (u nas dopiero 5 :)) a ja myślę czy mi się owocka jakiegoś nie chce :D

Dieta obrotowa--dobre i brzmi jak ja :) :) wczoraj zrobiłam sobie kolacje na dwóch talerzach, mąż zobaczył I mało nie umarł że śmiechu. Zabroniłam mu komentować, to tylko się uśmiechnął nazwał "swoim grubaskiem" I odpuścił :D
Kolacje zjadłam cała :D

Do góry