reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie mam takiego drętwienia rąk, ale skonsultuj to bo pewnie to problem z krążeniem. Tylko w nocy się to dzieje? To być może pozycja w jakiej śpisz plus ciężar dzidzi powoduje ucisk na którąś z żył. Pozycja na wznak właśnie takie uciski podobno może powodować.
Tak tylko w nocy:) czytałam ze w ciąży w nocy tak moze być :)

Kurde .. brzuch cały dzień twardy :(
Nie wstaje, nic nie robię. Leżę i czuję , że nagle się stawia i to mocno. :( Więc jutro pewnie dostanę skierowanie do szpitala.
Mam tylko pytanie. Czy powinnam wziąć cała torbę ta która spakowałam dla siebie na poród ? Dopakowac tylko zwykla koszule , majtki. ? Zużyje ręczniki itp to mi przecież dowiozą.
Czy to głupi pomysł i wypakować wszystko a wziąć tylko potrzebne rzeczy ? Mama mówi , żeby wziąć cała torbę bo nigdy nic nie wiadomo. A w 15 minut nie dojadą gdyby coś się rozkręciło. Ale chyba się nie rozkręci.. no po to tam jadę żeby powstrzymywali poród wrazie czego nie ? :hmm:
W razie czego chyba bym wzięła tylko dla siebie. Na pewno jeszcze te 2-3 tygodnie wytrzymasz :*
Ale może jednak uda się uniknąć szpitala jutro :)

Mam takie pytanie: macie żylaki warg sromowych ? Chyba się rozsypie zanim urodzę ...dobrze ze w poniedziałek mam ginekologa bo w tym tygodniu już chyba mi wszystko wyszło co najgorsze...

Ja nie mogę się zabrać za kupienie proszku a co dopiero żeby to prać i prasować :D daleka droga przede mną :p
Ja zrobiłam sobie tygodniową przerwę[emoji4] Jak pomyślę o tym prasowaniu[emoji23][emoji23]
Dziewczyny, pojawil sie temat na innym forum o obkurczaniu sie macicy po porodzie. Czy to faktycznie taki bol? [emoji32][emoji32][emoji32]
Podobno, jak mocniejszy okres... ale nie wiem ile w tym prawdy. Macica wykonuje skurcze, to pewnie trochę boli[emoji4]

reklama
Piątek, wszystkie imprezują [emoji23]
Nie mam drętwienia :)
Tak. Wszystkie imprezują. U mnie impreza życia. Leżenie na kanapie z mężem i aż trzy mecze w tv . Ja zwariuje przez te mistrzostwa [emoji471][emoji471]
Dziewczyny, pojawil sie temat na innym forum o obkurczaniu sie macicy po porodzie. Czy to faktycznie taki bol? [emoji32][emoji32][emoji32]
Wolę nie wiedzieć [emoji85][emoji86][emoji85][emoji86]

Do góry