reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry ;)

Ja dziś czuje się nadal tak niewyraźnie i osłabiona, dlatego woda morska do noska, paracetamol, herbatka z cytrynka i miodem, śniadanko i w końcu wezmę się za książkę :)

Mój Bartek pojechał do Wrocławia na przedostatni weekend do tej szkoły zaocznej, teraz ma egzaminy już końcowe także trzymamy z córcią i pieskiem kciuki za niego ;)

A teściowa taka kochana, że dziś podrzuci mi na obiadek sałatkę jarzynową [emoji173]️[emoji85], a jutro zapraszają mnie na obiadek, bo gdzieś jadą do lokalu to miło z ich strony [emoji5]

A jak u Was plany na dzień?

No i zamierzam dużo leżeć, bo rzeczywiście nadal mam twardy ten brzuch już od wczoraj od 6 rano i to może być ta szyjka skracająca się, ale no kiedyś musi. Miałam 4,2 cm. Ale i tak w poniedziałek rano podjedziemy na SOR sprawdzić u ginekologa żeby mieć pewność czy możemy jechać nad morze ;)
Trzymam kciuki za Twoją szyjkę i udany wyjazd :):)

reklama
Dzień dobry ;)

Ja dziś czuje się nadal tak niewyraźnie i osłabiona, dlatego woda morska do noska, paracetamol, herbatka z cytrynka i miodem, śniadanko i w końcu wezmę się za książkę :)

Mój Bartek pojechał do Wrocławia na przedostatni weekend do tej szkoły zaocznej, teraz ma egzaminy już końcowe także trzymamy z córcią i pieskiem kciuki za niego ;)

A teściowa taka kochana, że dziś podrzuci mi na obiadek sałatkę jarzynową [emoji173]️[emoji85], a jutro zapraszają mnie na obiadek, bo gdzieś jadą do lokalu to miło z ich strony [emoji5]

No i zamierzam dużo leżeć, bo rzeczywiście nadal mam twardy ten brzuch już od wczoraj od 6 rano i to może być ta szyjka skracająca się, ale no kiedyś musi. Miałam 4,2 cm. Ale i tak w poniedziałek rano podjedziemy na SOR sprawdzić u ginekologa żeby mieć pewność czy możemy jechać nad morze ;)
Kuruj się, żebyś była już zdrowa do wyjazdu ;*
Miło ze strony Twoich teściów :) Ja swoich lubie, ale staram się trzymac trochę na dystans, nie chce, żeby za bardzo ingerowali w nasze życie, tym bardziej później mówili mi np jak mam wychowywać dziecko. Staram się ograniczać spotkania do minimum, co i tak konczy się w ten sposób, ze przynajmiej raz w tyg się widzimy, a oni marudzą, ze mało :p
Co do dzisiejszych planow to nie wiem, tyle pomyślow w głowie, a sił coraz mniej :/ mój idzie do pracy na 12, Wiec do 21 prawie jestem sama. Obiadu dziś nie muszę robic, bo wczoraj na wieczór ugotowałam rosołek ;) Pojechałabym na miasto coś dla małej kupić, ale trochę się boje sama, ostatnio miewam jakies zawroty głowy i nigdy nie wiem kiedy mnie to znow spotka :/ Ty oszczędzaj się poki co ile tylko możesz, bo teraz to już nie ma żartów, niby koniec tak blisko, ale jeszcze niech te nasze dzieciaczki poczekają troszkę :)

Już jestem po :) szyjka bez zmian :)
Zostaje w domu, mam dalej leżeć. Ten tydzień jak najwięcej , kolejny troszkę mniej. A później wizyta na koniec miesiąca i to będzie koniec 36 tygodnia :)
Więc cieszę się bardzo :):)
A dzisiaj ❤️:
Zobacz załącznik 867801
Super ze jest dobrze :) no ja troszkę w tył bo 32 tydz i 6 dz dziś ale mam nadzieję że tak jak u ciebie wszystko będzie ok -trzeba myśleć pozytywnie:) tylko że u mnie wizyta dopiero 27.06 mi tylko powiedział że mam się oszczędzać bo wie że mam dzieci i ciężko przy nich nic nie robić;) więc miłego ,spokojnego weekendu nam życzę:)

Dzień dobry ;)

Wszystkie lekarstwa które możesz to weź i do łóżeczka wygrzewać się i odpoczywać ;) miło ze strony teściów, że tak o Ciebie dbają ;) ja zaraz zabieram się za sprzątanie, wstawiłam pranie, zakupy zrobiłam wczoraj także spoko :D na obiad planuję zrobić leczo :D :p

Super ze jest dobrze :) no ja troszkę w tył bo 32 tydz i 6 dz dziś ale mam nadzieję że tak jak u ciebie wszystko będzie ok -trzeba myśleć pozytywnie:) tylko że u mnie wizyta dopiero 27.06 mi tylko powiedział że mam się oszczędzać bo wie że mam dzieci i ciężko przy nich nic nie robić;) więc miłego ,spokojnego weekendu nam życzę:)
To jutro zaczynasz 34 tydzień :) szybko zleci :* u mnie wizyta 28.06.
A dzieciaki przypomnij ile mają lat ? :)

reklama
Do góry