reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To jutro zaczynasz 34 tydzień :) szybko zleci :* u mnie wizyta 28.06.
A dzieciaki przypomnij ile mają lat ? :)
15 i 7 starszy się sam ogarnie a mała też jest samodzielna coraz bardziej ale jakiś obiad czy lekkie sprzątanie zrobić muszę bo dom duży i wszędzie po 2-3 dniach trzeba ogarniać żeby później nie było pracy za 3 ;) syn u siebie posprząta nie raz podłogi umyje ale przy tym trzeba go pilnować ;)

Klaudia, to super wieści:)

Mąż w pracy do 14-15ej. Ja z dziećmi zjedliśmy dopiero śniadanko, dzieciom pozwolilam grać na konsoli a ja zrobię sobie kawkę i poczytam książkę. O 14ej idziemy na festyn koło kościoła upiekłam rano 2 ciasta ten festyn będę sprzedawać i ksiądz zbiera na wyjście do kina i na kręgle dla dzieci z parafii. O 17ej mamy sąsiedzkiego grila na placu zabaw przed blokiem także obiad to będzie gril więc nie muszę dziś gotować. Miłego dnia dziewczyny.

Ja tam lubię takie mecze[emoji16][emoji16] i mega kibicuję [emoji16][emoji23][emoji23]Daj znać po wizycie[emoji4]Szkoda, że masz combo.. l przede wszystkim, że ci nic nie pomaga. Ja w nocy musiałam wstać, ale po magnezie przeszło, jak ręką odjął. Ale też już przyzwyczajona jestem, że brzuch twardnieje. Trzymam kciuki za was[emoji8]

Dzięki kochana. Kupiłam magnez i wzięłam od razu 2 tabletki, paracetamol i kwas foliowy i się klade, nie chce ryzykować tym bardziej, że mojego Bartka nie ma obok.
Ale jutro zaczynamy 34 tydzień także to podnosi na duchu [emoji4]

To kuruj się dalej :*

A z tym twardym brzuchem, dziwi mnie to że ty masz nieustannie... takie skurcze/twardnienia to są chwilkę i odpuszczają. Hmm ciekawa jestem co powiedzą Ci w poniedziałek. A nie chcesz skontaktować się ze swoim ginem?

Właśnie mnie tez. Wydaje mi się, ze może to być ten niedobór magnezu i może skraca sie szyjka, bo kiedyś chyba musi skoro miałam aż 4,2 cm. Ale zadzwonię dziś do ginekologa do którego chodziłam tez na wizyty tu w Zgorzelcu prywatnie :) może mi powie co to może być i co mam robić.

Dzięki kochana. Kupiłam magnez i wzięłam od razu 2 tabletki, paracetamol i kwas foliowy i się klade, nie chce ryzykować tym bardziej, że mojego Bartka nie ma obok.
Ale jutro zaczynamy 34 tydzień także to podnosi na duchu [emoji4]
No to super[emoji4] Teraz błogi odpoczynek [emoji275] z każdym dniem, kolejny tydzień do przodu[emoji16]

Właśnie mnie tez. Wydaje mi się, ze może to być ten niedobór magnezu i może skraca sie szyjka, bo kiedyś chyba musi skoro miałam aż 4,2 cm. Ale zadzwonię dziś do ginekologa do którego chodziłam tez na wizyty tu w Zgorzelcu prywatnie :) może mi powie co to może być i co mam robić.
Któraś z dziewczyn mówiła (chyba Klaudia ? ), że pytała lekarza czy to nie jest normalne, że szyjka się skraca i lekarz powiedział, że owszem, ale powinna od 36tyg

reklama
Do góry