G
gosc12
Gość
No tak. Mimo, że już nie bobasy to zawsze coś jest do roboty. Ale mam nadzieję , że dużo będziesz leżała :* jak parę tygodni nie będzie na błysk to nic nikomu się nie stanie a teraz jesteś z dzidziusiem najważniejsza :*15 i 7 starszy się sam ogarnie a mała też jest samodzielna coraz bardziej ale jakiś obiad czy lekkie sprzątanie zrobić muszę bo dom duży i wszędzie po 2-3 dniach trzeba ogarniać żeby później nie było pracy za 3syn u siebie posprząta nie raz podłogi umyje ale przy tym trzeba go pilnować
![]()
Obiad próbuj robić na kilka dni byle by odgrzać

DziękujeKlaudia, to super wieści
Mąż w pracy do 14-15ej. Ja z dziećmi zjedliśmy dopiero śniadanko, dzieciom pozwolilam grać na konsoli a ja zrobię sobie kawkę i poczytam książkę. O 14ej idziemy na festyn koło kościoła upiekłam rano 2 ciasta ten festyn będę sprzedawać i ksiądz zbiera na wyjście do kina i na kręgle dla dzieci z parafii. O 17ej mamy sąsiedzkiego grila na placu zabaw przed blokiem także obiad to będzie gril więc nie muszę dziś gotować. Miłego dnia dziewczyny.
To super dzień Ci się zapowiada.
SuperDostałam maila o odbiorze pampków za 1gr z rossmana. Jak coś to mam dzisiaj 33+2 tc więc wy też tak pewnie dostaniecie, kto tam czeka![]()

34 to już tak bliskoDzięki kochana. Kupiłam magnez i wzięłam od razu 2 tabletki, paracetamol i kwas foliowy i się klade, nie chce ryzykować tym bardziej, że mojego Bartka nie ma obok.
Ale jutro zaczynamy 34 tydzień także to podnosi na duchu [emoji4]
Ja się chyba wczoraj tak stresowałam bo dzisiaj brzuch nie boli, miękki. Twardniał tylko przed wizyta

Ostatnio edytowane przez moderatora: