reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ustaliłam ze sklepem żeby przysłali na 6 bo mój będzie 5 to akurat na drugi dzień. Inaczej nie mam jak zapłacić. Chyba że będzie wcześniej to wtedy zadzwonię i przesune datę nadania przesyłki :)
Same się wyświetlają [emoji23]
To zamykaj oczy ha ha. Ja wolę już nie oglądać bo też by mi się na pewno inny spodobał.

reklama
Ustaliłam ze sklepem żeby przysłali na 6 bo mój będzie 5 to akurat na drugi dzień. Inaczej nie mam jak zapłacić. Chyba że będzie wcześniej to wtedy zadzwonię i przesune datę nadania przesyłki :)
Same się wyświetlają [emoji23]
My po nasz wózek pojedziemy końcem lipca bo i tak na razie nie mamy gdzie go trzymać [emoji16]

Mi inny się podobał, a inny kupiliśmy [emoji16] tzn. na żywo inaczej wyglądają te wózki i nasz tez jest fajny..wygrała funkcjonalność i to że jest lekki [emoji16][emoji23]
To fakt, że inaczej na żywo a inaczej na necie. Mi tez dużo się podobało na necie ale jak zobaczyłam na żywo to zmieniłam zdanie i też zwracalam uwagę na funkcjonalność.

Jak tam niedziela mija dziewczyny?
My byliśmy na 13 w kosciele, od razu po pojechaliśmy na lody (przed obiadem [emoji23])
IMG_0115.JPG

Wróciliśmy do domu i leżę, bo zaczęło mnie coś kuc w brzuchu jakby na kolkę i strasznie bolał mnie kręgosłup w krzyżu, nawet nie mam ochoty na obiad, zreszta po takich lodach :p mój mnie wyciąga do teściów, ale staram się to przeciągnąć jak mogę :D poza tym nie czuje się jeszcze tak dobrze, do tego mała dokazuje, cały czas zasadza mi jakies kopniaki i znęca się nad mama :p

Załączniki

• IMG_0115.JPG
    IMG_0115.JPG
    1,5 MB · Wyświetleń: 280
reklama
Do góry