niemamco
Fanka BB :)
No coś ty, nie kłócimy się przecież
Ale ja akurat jak mam 25 lat i 6 miesięcy to mówię, że mam 26 [emoji23] tzn do pół roku mówię 25 a powyżej pół roku mówię 26 [emoji23]
Ja sobie jeszcze nawet odejmuje o kilka lat

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No coś ty, nie kłócimy się przecież
Ale ja akurat jak mam 25 lat i 6 miesięcy to mówię, że mam 26 [emoji23] tzn do pół roku mówię 25 a powyżej pół roku mówię 26 [emoji23]

Z pierwsza teściowa ?Uwierz mi ze rozmowa nic nie da.. tu da porzadny trzask jej glowa o sciane..zreszta z pierwsza mialam gorzej.. teraz nie jest tak zle
Z tego co sie dowiedzialam to chodzi o to ze maz ja opierdzielil o psa znowu.. ale uwierzcie mial racje.. bo oboje kochamy zwierzeta ,ale tu mial racje.. pies stale uwiazany,jak nie w domu to przy garazu naszym ,gdzie juz smierdzi w srodku kupa i szczynami.. do tego piecho sie nie wybiega, to non stop szczeka na wszystko.. nawet na wiatr.. czasem mam ochote zadzwonic do odpowiednich sluzb ,ale mialabym przesrane.. :/
E no klucic się nie będziemy przecieżWiem, że ważny, ale nie chcę wprowadzać zamętu na forum. Szczepienia to temat jak religia i polityka [emoji23] a podejrzewam, że we wszystkich tych tematach możemy mieć różne zdanie [emoji23]
Ja mam fazę na swinki już z dobre 10 lat i myśle ze to raczej 'miłość' na całe życie [emoji23] Mam nawet pepe w ubranku HahaMy mamy pande z Ikei![]()
Podziwiam kobiety w ciąży pracująceTak, jeszcze planuje przynajmniej do polowy lipcato staz. 10dni wolnych mi przysluguje, ktore planuje na koniec wykorzystać

Uwierz mi ze rozmowa nic nie da.. tu da porzadny trzask jej glowa o sciane..zreszta z pierwsza mialam gorzej.. teraz nie jest tak zle
Z tego co sie dowiedzialam to chodzi o to ze maz ja opierdzielil o psa znowu.. ale uwierzcie mial racje.. bo oboje kochamy zwierzeta ,ale tu mial racje.. pies stale uwiazany,jak nie w domu to przy garazu naszym ,gdzie juz smierdzi w srodku kupa i szczynami.. do tego piecho sie nie wybiega, to non stop szczeka na wszystko.. nawet na wiatr.. czasem mam ochote zadzwonic do odpowiednich sluzb ,ale mialabym przesrane.. :/
Nie, gdy pierworodna sie urodzilaZ pierwsza teściowa ?
No to rzeczywiscie biedny pies. I zwrócić jej uwagi nie można tak ? :/ Ale charakterek.
Juz mi sie nie chce ale tygodnie ciąży szybko leca jak sie odmierza czas byle do weekenduPodziwiam kobiety w ciąży pracujące![]()
Nie,bo to nie nasz pies a szwagra.. nie mamy praw do niego.. ogolnie maja dwa psy,bo dzieci chcialy.. teraz te dwa psy sa w wiezieniu,jeden w klatce drugi uwiazany.. tego w klatce bralam na spacery gdy nie bylam w ciazy.. nauczylam go prosic,podac lape itd.. ale to tez nie moj pies.. zal ich szczegolnie tego ktorego duzo nauczylam.. bo to madry piesio.. nie wtracam sie bo ze szwagrem niemam sprzeczek wiec niech tak zostanie narazie..A nie możecie psiaka sami wziąć na spacer? Żal go trochęmoże wtedy zobaczy że można inaczej.