Justin87
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justin gratuluję pięknej bety kciuki za piękny przyrost i bijące serducho a nawet dwaBeta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.
No mam nadzieję, że to już jest to.Justin gratuluję pięknej bety kciuki za piękny przyrost i bijące serducho a nawet dwa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Właśnie girls kiedy można robić bhcg przy 5 dniowym kropki? Wszczepimy w sobotę to może poczekam do nast pon że y było 10 dni?Beta 103,3. [emoji173][emoji173][emoji173] 7 dpt 2 blastocyst.
Ja z 3dniowym ide w 9dpt. To mysle ze Ty w sobote, 8dpt spokojnie mozesz podejsc :-)Właśnie girls kiedy można robić bhcg przy 5 dniowym kropki? Wszczepimy w sobotę to może poczekam do nast pon że y było 10 dni?
Możesz poczekać, wtedy powinna już być konkretna beta. Zasadniczo jeśli wszystko jest w porządku, to w 7 dpt powinna być już ładna beta.Właśnie girls kiedy można robić bhcg przy 5 dniowym kropki? Wszczepimy w sobotę to może poczekam do nast pon że y było 10 dni?
Ja nie wytrzymałam i pierwsza robiłam 8dpt i miałam 329. I ciesze się ze zrobiłam bo stres puścil i juz inaczej do tego podchodziłam jak wiedziałam, że sie dziejeWłaśnie girls kiedy można robić bhcg przy 5 dniowym kropki? Wszczepimy w sobotę to może poczekam do nast pon że y było 10 dni?