reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

@HappyElephant no nie dam sobie nic zabrac, podejde psychologicznie, powiem, ze niunia chce :p

Ja wlasnie myslalam nad zupka szpinakowa, ale sama nie wiem...

A dzis musze jeszcze podjechac do urzedu przyspieszyc dowod mlodego, bo tatus postanowił przyleciec wczesniej :crazy: mlody sie juz cieszy, a ja jakos srednio...trochę dlugo go nie bedzie :(
Potem malego z przedszkola odbiore wczesniej troche, zeby na mecz zdazyc ;) M tez dzis wroci po 16 takze bedziemy kibicowac :) Cora idzie na tance a potem spi u przyjaciółki, no i tak dzien zleci.

Sluchajcie ja nie wiem czy ja to wytrzymam...dzis rano kota podnioslam i ochrzan dostalam, ze mam nie dźwigać..do sklepy juz dzis tez nie ide ja, tylko mam napisac jakie zakupy ma zrobic..cos czuje, ze bede miala przechlapane ;) a jak juz w google poczyta to w ogóle...:szok:

reklama
@HappyElephant no nie dam sobie nic zabrac, podejde psychologicznie, powiem, ze niunia chce [emoji14]

Ja wlasnie myslalam nad zupka szpinakowa, ale sama nie wiem...

A dzis musze jeszcze podjechac do urzedu przyspieszyc dowod mlodego, bo tatus postanowił przyleciec wczesniej :crazy: mlody sie juz cieszy, a ja jakos srednio...trochę dlugo go nie bedzie :(
Potem malego z przedszkola odbiore wczesniej troche, zeby na mecz zdazyc ;) M tez dzis wroci po 16 takze bedziemy kibicowac :) Cora idzie na tance a potem spi u przyjaciółki, no i tak dzien zleci.

Sluchajcie ja nie wiem czy ja to wytrzymam...dzis rano kota podnioslam i ochrzan dostalam, ze mam nie dźwigać..do sklepy juz dzis tez nie ide ja, tylko mam napisac jakie zakupy ma zrobic..cos czuje, ze bede miala przechlapane ;) a jak juz w google poczyta to w ogóle...:szok:
Twój ci w super sposób pokazuje że ta ciaza chociaż nieplanowana to jest dla niego w na tak jak i Ty :)

Cześć, cześć!
Ja tylko chciałam zameldować, że dzisiaj, po 36 dniach od zabiegu łyżeczkowania dostałam okres!!! Cieszę się jak dziecko, bo możemy zacząć wszystko od nowa i te straszne doświadczenie jakim jest poronienie uznać za zamnkięty rozdział.
Jesteśmy pełni entuzjazmu i pozytywnego myślenia :-)
Teraz musi się udać! Trzymajcie kciuki i czekajcie na dobre wieści.

P.S. Nie czytam Was na bieżąco, bo totalnie skupiłam się na codzienności. Przedłużyłam sobie L4 do końca czerwca i całe dnie spędzam w naszym nowym domu. Maluję ściany, trochę majsterkuję, sprzątam... I super spędzam czas :-)
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i pozytywnych emocji!

Witam się i ja :)
Dzisiaj obudziłam się z potworny bólem gardła , znacie jakieś naturalne sposoby na ten ból? W ogóle postanowiłam pić herbatę z pokrzywy 3 razy w tyg podobno dobrze działa na anemię bo podwyższa hemoglobine a z tym mam cały czas problem .

Witam się i ja :)
Dzisiaj obudziłam się z potworny bólem gardła , znacie jakieś naturalne sposoby na ten ból? W ogóle postanowiłam pić herbatę z pokrzywy 3 razy w tyg podobno dobrze działa na anemię bo podwyższa hemoglobine a z tym mam cały czas problem .

O witaj w klubie z ta anemia...w pierwszej ciazy mialam hemoglobiny az 6,1...
Jedz duuuzo suszonych moreli :)
Na gardlo herbatka z lipy i w sumie nie wiem co wiecej mozesz :/ ja w kazdym razie dzis doczytalam na opakowaniu herbaty ze skrzypu polnego, ze w ciazy nie wolno...:(

reklama
Do góry