reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

A wstępnie już Ci płci nie mówili wcześniej? Tak mi się wydawało, ale może pomyliłam z kimś innym :D a jakie masz przeczucia? :)
Nie do końca, tzn na prenatalnych mieliśmy widok z dołu na pupę i nóżki I między nóżkami nic nie było ale oni nie szukali więc to o tylko nasze spostrzeżenia z mężem :)

Z przeczuciami u mnie kiepsko, bo nie czuje na żadną płeć xD
Chce córeczkę ale wszyscy gadają że za ładnie wyglądam na córkę i pewnie będzie drugi chłopak, ja orzechodzevte ciąże zupełnie inaczej niz z Olekiem, ale to też nie oznacza że będzie Dziewczynka....
No nic, jeszcze kilka godzin i się dowiem, mam tylko nadzieję że nie będę czuć gluoiego zawodu jak się okaże że chłopiec [emoji14]
Bo core to ja chciałam od zawsze....

reklama
Muszę chyba poprosić siostrę o krotką instrukcję na Ali [emoji23]

Koniecznie, bo ciuszki sliczne i tanie :) buciki takie pierwsze widzialam, sliczne za 0,42USD :D przeciez to jakies 2 zl :) i wysylja freee ;)
Ja juz mase rzeczy zamowilam, a hitem byl stanik do wiekszych dekoltow za 12zl, jest mega super, no ale znowu musi czekac, bo jakby rozmiar mi sie zmienil ;)

Nie do końca, tzn na prenatalnych mieliśmy widok z dołu na pupę i nóżki I między nóżkami nic nie było ale oni nie szukali więc to o tylko nasze spostrzeżenia z mężem :)

Chce córeczkę ale wszyscy gadają że za ładnie wyglądam na córkę i pewnie będzie drugi chłopak, ja orzechodzevte ciąże zupełnie inaczej niz z Olekiem, ale to też nie oznacza że będzie Dziewczynka....
No nic, jeszcze kilka godzin i się dowiem, mam tylko nadzieję że nie będę czuć gluoiego zawodu jak się okaże że chłopiec [emoji14]

Kochana ja kwitne teraz...cera sliczna, w oczach blysk, niby na syna ;) zabobony...z mlodym tak zbrzydlam, ze w lustro nie patrzylam...
Mi wczoraj lekarz tez pokazal pupe i dluuugie noge i nic tam nie bylo, a mam 90 proc dziewczynki, takze moze bedziesz miala core :) mi w sumie bylo jedno, ale jednak corke mam jedna i razem mamy trzech chlopakow, wiec ta coreczka to taka pewnie wyczekana będzie :) no i te ciuszki, spineczki, gumeczki ;)

To w takim razie trzymam kciuki za dziewczynke :* ja też marze o drugiej córce, ale najważniejsze, żeby było zdrowe dzieciątko :)

Dzięki kochane, mi się właśnie marzy mała panienka, mamy lobuziara :) :) :) mój syn już Zaraz 7 lat skończy I teraz bardziej tato to tato tamto a mama to tylko jak mu się skropla uczucia i chce się potulac ewentualnie jak tata powie "nie" to zawsze jest szansa że mama zmieknie xD

Witam się i ja :)
Dzisiaj obudziłam się z potworny bólem gardła , znacie jakieś naturalne sposoby na ten ból? W ogóle postanowiłam pić herbatę z pokrzywy 3 razy w tyg podobno dobrze działa na anemię bo podwyższa hemoglobine a z tym mam cały czas problem .
Płucz gardło wodą z solą.
Można też Tantum Verde i Argentin T chyba też.

Dzięki kochane, mi się właśnie marzy mała panienka, mamy lobuziara :) :) :) mój syn już Zaraz 7 lat skończy I teraz bardziej tato to tato tamto a mama to tylko jak mu się skropla uczucia i chce się potulac ewentualnie jak tata powie "nie" to zawsze jest szansa że mama zmieknie xD

Ja tak mam troche przesy chlopakow...ja mam dwoch, M jednego ktory i tak jest u Nas, nasi chlopcy graja w pilke wiec tematy domowe to treningi, mecze i fifa :cool2: Najmlodszy z kolei to taki rozrabiaka, ma 7 lat i z czulosciami u niego kiepsko, po kazdym buziaku wyciera buzke :D a cora juz nastolatka, takze bardziej fochy jak przytulasy, choc od wczoraj chyba ma słabsze dni, bo juz milion razy slyszalam, ze mnie kocha ;)
A jak widze male dziewczynki, to sie rozczulam :)

reklama
Kochana ja kwitne teraz...cera sliczna, w oczach blysk, niby na syna ;) zabobony...z mlodym tak zbrzydlam, ze w lustro nie patrzylam...
Mi wczoraj lekarz tez pokazal pupe i dluuugie noge i nic tam nie bylo, a mam 90 proc dziewczynki, takze moze bedziesz miala core :) mi w sumie bylo jedno, ale jednak corke mam jedna i razem mamy trzech chlopakow, wiec ta coreczka to taka pewnie wyczekana będzie :) no i te ciuszki, spineczki, gumeczki ;)
Mi ciąża w pierwszym trymestrze bardzo noe slużyła, cera straszna, a też mam niby chłopca [emoji5] także nie sprawdzają sie zabobony [emoji6]
Sabi ile macie pociech? Trojka Twoja+ dwojka meza+ jedno wspolne w drodze? [emoji4]

Do góry