ani_anita
Fanka BB :)
Nie no, ja też przyjechałam w kurtce i nie pamiętałam, że pojechała do domu...No kto by yam pamietal, ze do dziecka jest jeszcze matka[emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie no, ja też przyjechałam w kurtce i nie pamiętałam, że pojechała do domu...No kto by yam pamietal, ze do dziecka jest jeszcze matka[emoji23]
Ja też zawsze wycinam synkowi ,a zresztą takiemu maleństwu nawet jak będą przeszkadzać to nie powieJa sobie tez wycinam, szczególnie takie jak w zarze, ze możesz testament spisaćale tutaj tez naprulam od cholery:
Zobacz załącznik 868862
Trzymaj sie, powodzenia [emoji110] a długo miałaś pessar i jak wyglądała szyjka podczas ostatniej kontroli?Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Trzymaj sie, powodzenia [emoji110] a długo miałaś pessar i jak wyglądała szyjka podczas ostatniej kontroli?
powodzeniaPessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Trzymam kciuki daj znać )Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Mocno trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110]Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...