JustMe55
Fanka BB :)
Bardzo ladny[emoji3] A do czego jest ta raczka w gondoli? Do przenoszenia? Ona sie sklada?
Tak, do noszenia. Wyjmuje się, albo przekręca na bok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo ladny[emoji3] A do czego jest ta raczka w gondoli? Do przenoszenia? Ona sie sklada?
A to bez pokrowca jest?
Trzymaj się kochana!! Dawaj nam znać :*Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Ja wracałam w marcu bez kurtki i w klapkach... Ale to trochę wina szpitala, bo nie pozwalali zostawić wierzchnich okryć, a facet zapomniał.
Ja nowej chyba nie prałam, dopiero jak się przybrudziła.
Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
O kurcze, trzymam kciuki zeby poszlo sprawnie!Pessar zdjęty, szyjka zgładzona, 4 cm rozwarcia, złe przepływy, skierowanie na IP natychmiast, trzymajcie kciuki...
Aha, bo pierwszy raz taka widze, a fajna do noszenia[emoji3]Tak, do noszenia. Wyjmuje się, albo przekręca na bok.
Ja bym wyprala, bo jednak barwniki moza podtaznic skore dziecka. Poza tym to lezalo w sklepie bez opakowania? Jesli tak to ludzie macali, kichali itp.Bez. Całość. Dzwoniłam do sklepu, powiedzieli ze można prac spokojnie... ale ciagle się zastanawiam..