reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Masz rację, że może to byc już taka Twoja uroda :) poza tym już naprawdę zaczyna robic się bezpiecznie. A kiedy 37 tydzień Ci wypada ?
Tez mi się marzy z Małym pod koniec września nad morze jechać ale my mamy ok 360 km:)
37 tydzień kończę 20 lipca:) Ale zaciskam nogi do 23 lipca,żeby córcia była Lwem, bo Rakiem jest moja Mama i tesciu i ciężkie ludzie;););) I tak nie leżę ciągle, bo 3latka trzeba obronić, trochę pranie zrobić, obiad. Więc myślę,że będzie dobrze:) pozytywne nastawienie dużo daje. Jeszcze jakbym się z mężem dogadywala byłoby super...Ale nie mozna mieć wszystkiego;)

reklama
Ja co roku jeździłam do Krynicy . Oj chętnie znowu bym tam pojechała.

Krynica Morska ekstra :)

Ja właśnie kobity nadrabiam Wasze 160 postów, ciężko, ale dam rade

My byliśmy od 11-13:30 na plazy z pieskiem to on sobie pobiegał, kopał w piasku ogromny dół, my relaks na reczniczkach i teraz wróciliśmy zanieść pieska, bi upał się zrobił to ob teraz do 18.30 odpocznie w pokoju, ja ubieram strój, smaruje się kremem i lecimy na rybkę.

Na zdjęciu ten ośrodek w środku, nasz pokój i na zewnątrz. Ślicznie tu jest, spokojnie, ludzi nie słychać, i 50 zł za spanie za osobę ;)
IMG_0232.JPG
IMG_0233.JPG

Tutaj pare zdjęć [emoji5]
IMG_0228.JPG
IMG_0229.JPG
IMG_0230.JPG

Załączniki

• IMG_0228.JPG
    IMG_0228.JPG
    204,2 KB · Wyświetleń: 248
  • IMG_0229.JPG
    IMG_0229.JPG
    321,7 KB · Wyświetleń: 249
  • IMG_0230.JPG
    IMG_0230.JPG
    462,1 KB · Wyświetleń: 247
  • IMG_0232.JPG
    IMG_0232.JPG
    448,9 KB · Wyświetleń: 251
  • IMG_0233.JPG
    IMG_0233.JPG
    508 KB · Wyświetleń: 248
A tu nasz pokoik :)

Jesteśmy mega zadowoleni ze standardu, ceny i Pani gospodarz.

Polecam Wam na przyszłość ;)
IMG_0196.JPG
IMG_0197.JPG
IMG_0198.JPG
IMG_0199.JPG
IMG_0201.JPG

Załączniki

• IMG_0196.JPG
    IMG_0196.JPG
    240,8 KB · Wyświetleń: 307
  • IMG_0197.JPG
    IMG_0197.JPG
    274,8 KB · Wyświetleń: 301
  • IMG_0198.JPG
    IMG_0198.JPG
    177,3 KB · Wyświetleń: 292
  • IMG_0199.JPG
    IMG_0199.JPG
    249,7 KB · Wyświetleń: 299
  • IMG_0201.JPG
    IMG_0201.JPG
    321,6 KB · Wyświetleń: 302
Haha mi tez ale jak mieszkalam w domu to ja musialam podlewac. Obrzydly mi kwiatki doniczkowe ;)
Moja mama miała busz....W malutkim pokoju 30 kwiatów doniczkowych. W kolejnym było mniej[emoji16][emoji23]

Ja mam tylko storczyki i teraz na balkonie dwie donice z pelargoniami (na komary) i pomidorki[emoji16][emoji16]
Nie wiem czy się zaraz zapłacze czy walne czymś ciężkim.
Na początku ciąży zemdlalam niefortunnie i wybilam sobie częściowo zęby. Jedynki.
Właśnie jadłam kanapkę i jedna h... strzelił. Wyglądam jak debil to jeszcze znów siano na denstyste pójdzie... nosz telepie mną.
Masakra... współczuję[emoji852]
Ale cudne[emoji7]
Ja uwielbiam ;) od małego już jak miałam rok to byłam bardzo często nad polskim morzem, dużo mniejszych miejscowości takich zacisznych zwiedziliśmy, także nawet i mogłabym tutaj kiedyś za 15 lat mieszkać - marzenie. A woda jest idealna, piasek i powietrze także więcej mi nic nie trzeba.
Ja chyba dlatego, że za często tam bywałam, to mi się nie chce tam wracać [emoji4] zresztą za wakacje nad polskim morzem płaci się teraz tyle, co za granicą[emoji4] Wolę jednak ciepłą wodę[emoji16]

Ja ostatnio dopadłam allegro. Moja mama przywiezie mi trochę zakupow .
Mi już nie ma kto przywiezc :p tzn tata wczoraj pojechał, a mama przyleci samolotem, Wiec nic mi nie weźmie... Pisałam do jednego sprzedawcy na Allegro czy wysyłają za granice i cisza od ponad tygodnia. No nic, trudno :p

reklama
Mi już nie ma kto przywiezc [emoji14] tzn tata wczoraj pojechał, a mama przyleci samolotem, Wiec nic mi nie weźmie... Pisałam do jednego sprzedawcy na Allegro czy wysyłają za granice i cisza od ponad tygodnia. No nic, trudno :p
A nie opłacałoby się żebys zamówiła do kogoś rzeczy i ktoś zrobił ci paczkę przewoźnikiem? :) Ja z Anglii tak robiłam zapłaciłam 70 zł za paczkę 35kg , trochę weszło tych rzeczy :)

Do góry