reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
37 tydzień kończę 20 lipca:) Ale zaciskam nogi do 23 lipca,żeby córcia była Lwem, bo Rakiem jest moja Mama i tesciu i ciężkie ludzie;););) I tak nie leżę ciągle, bo 3latka trzeba obronić, trochę pranie zrobić, obiad. Więc myślę,że będzie dobrze:) pozytywne nastawienie dużo daje. Jeszcze jakbym się z mężem dogadywala byłoby super...Ale nie mozna mieć wszystkiego;)
Hihi ja jestem Lwem i nie wlewajac sobie ale lew to dobry znak zodiaku wiec zaciskaj mocno :) ja też liczę, ze Synus wytrzyma do tego czasu. I nasz rację optymistyczne podejście dużo daje :) oczywiście będę trzynac kciuki żeby Ci się udało jak najdłużej wytrzymać

Dziewczyny ratunku !! :p smaruję się od 4 mc balsamem na rozstępy, na brzuchu nic nie mam..na piersiach delikatne..ale to co już dziś zobaczyłam na moich udach to jakaś masakra..takie rozstępy że szok :(:(
Chyba geny mają największy wpływ. Chociaż ja smaruje od początku ciąży na zmianę Mustela, Bio oil i oliwka w żelu Johnsons baby i nie mam ani jednego a jestem po 30-stce i przytyłam już 12 kg

Tez mam storczyki na kazdym oknie oprucz kuchennego [emoji14] w pokoju dziennym mam ich 8 i wszystkie kwitna ;) lubia ten pokoj bo jest od zachodu.. :p
Ja właśnie myślę czy nie powiedzieć mężowi żeby od siebie z magazynu wziął sztuczne storczyki, sztuczne wkłady do doniczki i jakieś doniczki. Bo nie będę kupować sztucznego storczyka w kwiaciarni za 80 zł, jak nas z roboty od Damiana taniej wyjdzie. A u nas oprócz aloesa nie ma nic. A tak może byłoby trochę radośniej.

Hihi ja jestem Lwem i nie wlewajac sobie ale lew to dobry znak zodiaku wiec zaciskaj mocno :) ja też liczę, ze Synus wytrzyma do tego czasu. I nasz rację optymistyczne podejście dużo daje :) oczywiście będę trzynac kciuki żeby Ci się udało jak najdłużej wytrzymać

Chyba geny mają największy wpływ. Chociaż ja smaruje od początku ciąży na zmianę Mustela, Bio oil i oliwka w żelu Johnsons baby i nie mam ani jednego a jestem po 30-stce i przytyłam już 12 kg

A ja właśnie przytyłam niecałe 6 kg od początku ciąży..

Ja właśnie myślę czy nie powiedzieć mężowi żeby od siebie z magazynu wziął sztuczne storczyki, sztuczne wkłady do doniczki i jakieś doniczki. Bo nie będę kupować sztucznego storczyka w kwiaciarni za 80 zł, jak nas z roboty od Damiana taniej wyjdzie. A u nas oprócz aloesa nie ma nic. A tak może byłoby trochę radośniej.
O tak to jest dobry pomysł. Polecam[emoji39]
IMG_20180620_150657.jpg
IMG_20180620_150629.jpg

Załączniki

• IMG_20180620_150657.jpg
    IMG_20180620_150657.jpg
    104,9 KB · Wyświetleń: 205
  • IMG_20180620_150629.jpg
    IMG_20180620_150629.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 203
reklama
A jak w styczniu pierdyklam o podłogę z otwartą buzia-akurat mówiłam do męża że mi słabo ale nie zdążył do mnie podejść to ślad mam na panelach do teraz
O boziu :(
Ja lecę się szykować, później doczytam na plazy wasze posty i poodpowiadam, bo nie ukrywam, że wakacje wakacjami, ale to forum i Wasze świetne osoby uzależniają [emoji173]️[emoji7][emoji4]
Cudownie tam macie ❤️ odpoczywaj jak najwięcej :)
Mój chce w przyszłym roku lecieć gdzieś za granicę nad morze. Wykupić jakaś fajną wycieczkę i nas zabrać. Ale ja się nie pisze na loty samolotem więc zostaje nam polskie morze. Chyba, że mnie namówi do tej pory. Ale wątpię :(

Do góry