G 

gosc12
Gość
I cukruA ja....zjadłam trzy grzanki z szyneczka,serem, majonezem i ketchupemzapilam melisa, a potem zjadłam ponad pół czekolady z bakaliami... organizm się dopomina witamin i magnezu, hahaha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
I cukruA ja....zjadłam trzy grzanki z szyneczka,serem, majonezem i ketchupemzapilam melisa, a potem zjadłam ponad pół czekolady z bakaliami... organizm się dopomina witamin i magnezu, hahaha

A ja znowu mam dość już łazienki. Jak nie zaparcia to teraz od trzech dni jestem w łazience z 5 razy dziennie. Kiedy nie pójdę to zamiast siku dwójka.. ileż można [emoji16]A moj.. porzadnego wyproznienia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] hyhyhyhyhy
Ja uwielbiam czyste okna i normalnie myje je co chwila. Teraz boję się brać za ich mycie, poczekam i albo umyje krótko przed porodem, a jak nie to po. Ale szczerze najchętniej zrobiłabym to i teraz . Parę tyg temu wymylam wszystkie okna i zaczęło pylić, do tego deszcz i można myć od nowa. Staram się nie patrzeć. W kuchni mój mąż umyl z tydzień temu, ale reszta czeka...Okna umyje jak mala sie urodzifirany piore dwa razy do roku bo mam 4 ogromne
ogolnie czysto mam, bo na bierzaco sprzatam

Na zdrowie [emoji8]Jak ją zobaczylam i poczulam to nie moglam sie powstrzymać5 minut i po pizzy bylo
ŚlicznieZobacz załącznik 869677 Zobacz załącznik 869678 Próba. Nic nie jest uprasowane i wyprane, ale byłam ciekawa jak będzie wyglądać
U mnie też wiatrzyskoU mnie dziewczyny przed 20 zebrał się taki silny wiatr..nie wiedziałam co się dziejepo 10 minutach zaczęło lać
fajnie się teraz ochłodziło

DziękujęŚliczniea ta kołderka to ma taki nadruk czy to poszewka i wypełnienie osobno ?
Skąd zamawialas ?