reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moje dziecko całe szczęśliwe wróciło z wycieczki [emoji5] ja też już spokojna [emoji5]

Moja mama odebrała mi pieluszki za grosz z Rossmana. Przesłałam jej tylko screena z kodem kreskowym[emoji5]

U nas jeszcze gorąco i bardzo wieje. Podobno najbliższe dni mają być chłodniejsze i z przelotnym deszczem.

A mnie zaraz nerwy wezmą. Tak mnie bolą plecy że nie mogę w ogóle leżeć. Jak chodzę i się ruszam to wszystko ok. A leżeć mi nie wolno..
No to pięknie [emoji16]A tak się martwiłaś[emoji16] mnie plecy tak bolały po nocy zawsze, że wstawałam ze łzami w oczach. Od miesiąca mamy nowy materac i wszystko przeszło, jak ręką odjął [emoji16]
Haha! Spoko, o tej dysfunkcji już nie wspominam:D ale to udowodnione naukowo, że pamięć zawodzi w ciąży, tym się nie przejmuje:p wrocimy do normalnosci. gorzej z moja dysfunkcją podejmowania decyzji,bo zawsze była, A teraz jestem wręcz uposledzona pod tym wzgledem:D
Mam nadzieję, że po porodzie wszystko wróci do normy[emoji23][emoji23]
Bo inaczej sobie nie poradzę [emoji16]
Zobacz załącznik 869677 Zobacz załącznik 869678 Próba. Nic nie jest uprasowane i wyprane, ale byłam ciekawa jak będzie wyglądać
Pięknie[emoji7][emoji7]

Przytyłam idealnie w normie :D
Co do grama :D
Screenshot_2018-06-21-22-25-05-560_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-21-22-25-05-560_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-21-22-25-05-560_com.opera.browser.png
    32,9 KB · Wyświetleń: 243
U mnie dzisiaj na zajęciach było o porodach rodzinnych i połogu, a i o krwi pępowinowej..hmm nie wiem, co mogłabym więcej Wam napisać[emoji5] Praktycznie wszystko było oczywiste. Jedyne co cały czas podkreślają, żeby partnerzy zadbali o spokój matki i dziecka po porodzie.
Aa i wiele dziewczyn nie wiedziało, że nie wypuszczą ich ze szpitala, jeśli nie zrobią dwójki...[emoji4]

U mnie dzisiaj na zajęciach było o porodach rodzinnych i połogu, a i o krwi pępowinowej..hmm nie wiem, co mogłabym więcej Wam napisać[emoji5] Praktycznie wszystko było oczywiste. Jedyne co cały czas podkreślają, żeby partnerzy zadbali o spokój matki i dziecka po porodzie.
Aa i wiele dziewczyn nie wiedziało, że nie wypuszczą ich ze szpitala, jeśli nie zrobią dwójki...[emoji4]
Eeeee czekaj.. cos bylo z ta dwojeczka u mnie wtedy tez.. cos mi sie przypomnialo.. ja sciemnilam chyba wtedy :p bo chcialam juz wyjsc do domu..

A ja nie kupiłam żadnego prześcieradła do gondoli. Przy córce też wkladalam do gondoli pieluszkę planelowa. Ale wiecie że ja należę do minimalistek:) pościele mam dwie po córce śliczne jak nowe wyglądają więc też nic nowego nie kupuje:)

Za to mam zamiar kupić dla siebie jakaś piękna koszule nocna żeby była seksi ale nadawała się do kamienia plus wypatrzyłam kilka ciuchów fajnych do karmienia więc też zainwestuje:)

U nas pada i się trochę ochłodziło. Wcześniej tak wiało że aż gałęzie z drzew pourywalo.

reklama
Do góry