mewa416
Fanka BB :)
Niestety nie... Wcześniej się zapisałam, ale jednak byłam za bardzo pochłonięta przygotowaniami do obrony. Za to od poniedziałku zaczynam szkołę rodzenia. A Ty byłaś?Dziewczyny z Łodzi, bylyscie na Bezpiecznym Maluchu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety nie... Wcześniej się zapisałam, ale jednak byłam za bardzo pochłonięta przygotowaniami do obrony. Za to od poniedziałku zaczynam szkołę rodzenia. A Ty byłaś?Dziewczyny z Łodzi, bylyscie na Bezpiecznym Maluchu?
Gwizdanie tez [emoji23]Dziewczyny taka mam dziś dla was przydatna ciekawostkę, jakbyście miały chrapiące współlokatorki w szpitalu to klaskanie działa!! Sprawdziłam!![]()
Namiot na dziko jest najlepszy!Wow to już wyższa szkoła jazdy widzę. Mnie by się nie chciało. Jeżdżę na robinsonady, do prywatnych kwater, hoteli i śpię w tym co jest na lozku. Nie robi mi to różnicy, nic mnie jeszcze nie pogryzło, nic nie złapalam, jak widać nie umarłam od tego. To tylko pościel, grunt żeby miec się gdzie umyć hehehe ;P
Ale ja wychowana na wyjazdach pod namioty na dziko [emoji6]
O, fajnie, ze ktos z Lodzi jeszczeW łodzi zimno chociaz 16 st... Wieje mocno, deszcz pada i przestaje. Bluzka, bluza, kurtka i dopiero znosnie... Na rynku widzialam ludzi co w bluzkach na ramiaczkach zebami dzwonili i pokuleni jak zmokle kury.
My juz nie kupujemy wedlin, bierzemy szynke, lub karkowke, marynujemy w wodzie z sola i przyprawami pare dni i pieczemyTo przegiecie... e sklepach nawet przeterminowane na wage mozna kupic...... jak sie odpowiednio trzyma w lodowce....czyli nie w tych papierkach czy foliach co daja w sklepie..to polezy ...ja wedlinki kupuje co 2 dni...bo 2 okoliczne zaklady miesne tez mamay ich sklepy pod nosem...i widac co im schodzi na bieżąco..... a jak po 2 dniach zostanie to w piekarnik 180 stC i sa zapiekankiale zazwyczaj nie zostaje i co 2 dni musze kupic nowe
Rodzice pobudiwali...i jeszcze koncza... dom wlasnie w srodku lasu.... duuuzo lasu do okola...cisza...spokój... inne powietrze....Takie osiedla też nie dla nasja bardzo cenię prywatność, lubię ciszę, do miasta mnie w ogóle nie ciągnie. Mogłabym w środku lasu mieszkać, jakbym wiedziała, że moje stare auto da radę wyjechać pod górę w zimie
![]()
O pięknieAkurat wysprzątalam mieszkanie to wpadaj [emoji23] Hanka tez już ma porządek Zobacz załącznik 870264Zobacz załącznik 870265Zobacz załącznik 870266
Tak, dostalam skierowanie na 3cie usg i zapisalam sie w 29+1.Umawiacie się na badanie w 3 trymestrze to genetycznie ( jest nie obowiązkowe ) , jak tak to na kiedy , ok 30 TC czy później ?
Dalej nie słyszę na lewe ucho ( 5 dzień ) i zatkana lewa przegroda nosa , w poniedziałek wybieram się do laryngologa...