reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A Ty co bedzbędz miała dziewczynka czy chłopak?
Dziewczynka na 90proc :) taka juz wymarzona, bo mam juz dwoch synow i core, plus jeszcze syn od M wiec sami faceci praktycznie :)
Wlasnie aliexpres ogladam znowu i takie cuda tam są, ze juz sie kupowania doczekac nie moge, a ceny smieszne :)
Tu zestaw za cale 20 pare zl :)
Link do: Online Shop 4 things. Clothing for newborn girls toddlers short sleeve body Tops + Zebra pants + headband + cap dress for babies Set Xy-276 | Aliexpress Mobile

Kochane a ja muszę się pochwalić jakie ubranka kupił mój facet dla naszego maluszka, są prześliczne i takie mięciutkie ...
Ech , ale się rozpisalyscie! Nawet nie zdążam was nadrobić:(

Ja po powrocie do Warszawy nadal tkwię w zawieszeniu. Według gin. z Instytutu Matki i Dziecka wcześniejsze badania prenatalne zostały źle wykonane i dostałam kolejny termin na 27czerwca. Do tego kiedy spytałam ginekologa czy poprowadzi moja ciąże do końca to stwierdził , że to zależy od dziecka .. no bo jeśli będzie chore... to raczej nie.
Jednak ja jestem dobrej myśli. Jeśli nie ten to następny . Jestem taka szczęśliwa że moja kruszynka rośnie we mnie.
Z weluru nie polecam ubran. Dziecko sie poci strasznie .

Nie kochana, nie mam złudzeń, on NIE przeprosi. On nigdy nie przeprasza.
Ale masz, rację, jeśli pozwolę znowu wejść sobie na głowę to w końcu on mnie zniszczy taka dozą ślepej samczosci.
Wiec od dzisiaj nie biorę go w ogóle pod uwagę, nie będę zwracać na niego uwagi i na niego liczyć. Powiedział dzisiaj do mojego syna, że nie zrobi z nim obiecany h wrapow bo jest za późno żeby iść do sklepu ale ze jutro też jest dzień. Więc w dupie mam jego I jego słowa, rano zrobię spaghetti, albo jeszcze dzisiaj wieczorem bo nie wierzę w niego już ani trochę.
A to jest jego dziecko ?czy to z poprzedniego zwiazku. Moj to potrafi przeprosic . ale moze On jest juz uzależniony od tych gier. Wtedy tacy ludzie sa agresywni.

Ja bylam w lidlu ale nic nie kupilam. Wszystko prawie bylo na krótki rękaw. A zima nie bede tak noworodka ubierac. A jak juz na dlugi to albo niebieski albo różowy . a ja jeszcze nie znam plci :( . moj lekarz zawsze tak poźno gada az nie bedzie 100% pewny. Zazdroszcze ze juz wiecie

reklama
Do góry