reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Ewka34 niech Cię tam trzymają bo inaczej będzie w domu szaleć znowu :p a tak serio to już jesteśmy w takich tygodniach że musi być dobrze:)

Mąż z córką pojechali na ściankę wspinaczkowa a ja sprzątam haha tzn włączyłam odkurzacz i odkurza :) i zaraz poprasuje bo mam kilka rzeczy - szkoda że nie ma żelazka samoprasujacego:) a później mam w planach dokończyć szycie kocyka pierwszego.
Jest takie żelazko :D to na odległość co w sklepach używają :p

reklama
W sumie zawsze to bezpieczniej być w szpitalu jak masz bóle, rozwarcie i coś tam Ci wylata ☺ w domu to zaraz byś się wzięła za jakąś robotę, sprzątanie, obiad a tak to przynajmniej odpoczniesz i jeszcze dzidzie przytrzymasz w brzuszku. Każdy dzień się liczy☺ tylko się nie denerwuj bo teraz to już bezpiecznie dla Dzidzi. A Ty masz już starsze dziecko? Bo nie pamiętam. Czy pierwsze będzie?

W sumie zawsze to bezpieczniej być w szpitalu jak masz bóle, rozwarcie i coś tam Ci wylata ☺ w domu to zaraz byś się wzięła za jakąś robotę, sprzątanie, obiad a tak to przynajmniej odpoczniesz i jeszcze dzidzie przytrzymasz w brzuszku. Każdy dzień się liczy☺ tylko się nie denerwuj bo teraz to już bezpiecznie dla Dzidzi. A Ty masz już starsze dziecko? Bo nie pamiętam. Czy pierwsze będzie?
No nie denerwuje sie wlasnie :p mam 14-stke ;) jest u babci :p

Dziewczyny to mój facet jakiś ewenement jest Hihi on bardzo lubi chodzić ze mną po sklepach, siada w przymierzalni i komentuje czy brać czy nie. Nieraz mówię, że pojadę na zakupy jak będzie w pracy to zawsze mówi, ze mam zaczekać i pojedziemy razem :) a sobie kupuje jak mu powiem, że ładne albo by się przydało. Podziwiam go za cierpliwość :)

Dziewczyny to mój facet jakiś ewenement jest Hihi on bardzo lubi chodzić ze mną po sklepach, siada w przymierzalni i komentuje czy brać czy nie. Nieraz mówię, że pojadę na zakupy jak będzie w pracy to zawsze mówi, ze mam zaczekać i pojedziemy razem :) a sobie kupuje jak mu powiem, że ładne albo by się przydało. Podziwiam go za cierpliwość :)
Mój też taki właśnie [emoji4][emoji4] prędzej on mnie wyciąga na zakupy jak ja jego [emoji23]

To mój mąż tak samo :D wyciągnąć go na zakupy to graniczy z cudem. Twierdzi, że nic mu nigdy niepotrzebne. Dlatego koszulki, koszule i bluzy ja kupuję mu sama [emoji14] Gorzej ze spodniami i butami bo to musi przymierzyć. Jak wybierzemy się na zakupy raz na pół roku, to wciskam mu od razu 2-3 pary spodni, 2-3 pary butów i jeszcze co tam wpadnie mi w oko [emoji14] teraz właśnie musimy jechać kupić mu koszulę i krawat na chrzest, to od razu wylorzystam to żeby kupił sobie jakieś buty i spodenki krótkie [emoji16][emoji16]
Ja na szczęście też znam jego styl bluz czy koszulek i czasem na promocji uda mi się kupić po 5/6. Do butów nie da rady mojego namówić. Jedynie jakie sama na siłę mu kupiłam to takie wyższe zimowe eleganckie bo chodził w adidasach .. i takie uniwersalne ale mega ładne na wiosnę. Adidasy musi kupić bo nie mogę na nie patrzeć ale nie ma Gadki z nim.. jak się wkurzę to wyrzucę jak kilka rzeczy do tej pory , nawet nie będzie wiedział kiedy. [Emoji23] dobrze , że baby nie mają problemów z zakupami [Emoji23]

reklama
Nie do 10 nie jestem przekonana, chyba wole te standardowe z przyciskiem :p i tak muszę czekac na koniec umowy, czyli do grudnia :) samsunga s7? W edge chyba więcej wymiana, bo maja te wygięte ekrany. Ja miałam s6 edge, ale po roku mi się znudził, na szczęście bez awarii żadnych, oddałam go mamie :p Z tego co mi mówili, to nie wymieniają samej szybki tylko cały ekran...

Aaa ja miałam na myśli IPhone X :D widocznie o czym innym myślałyśmy hah :)

Do góry