reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuje :) meble akurat białe wszędzie ale to też znowu problem bo dziecko dotknie i brudne. Ale ja prawie perfekcyjna Pani domu to może się uda nie dopuścić do bałaganu :D
Hohoho :D stelaż wam się tak psuje ? Ale sam się nie psuje [emoji23]
Nie no, tak serio to wiem , że lepiej mocny kupić odrazu ale my nie będziemy mieć niestety łóżka małżeńskiego tylko sofę :( nie mamy miejsca :(
Przynajmniej sofa się nie załamie podczas igraszek tak jak nam stelaż ..
Właśnie dzisiaj uznaliśmy że zaczynamy remont sypialni i oglądałam łóżka teraz upatrzylam sobie takie jak na zdjęciu.. mam nadzieję że się nie załamie [emoji23]
A mój mąż chciałby takie jak na drugim zdjęciu.. ale na to się nie zgodzę [emoji32] to w ogóle nie mój styl .. jego też nie ale ma jakieś chore wyobraznie związane z tym łóżkiem [emoji54]
Screenshot_2018-06-25-22-07-10-498_pl.allegro.jpg
Screenshot_2018-06-25-22-09-48-526_pl.allegro.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-25-22-07-10-498_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2018-06-25-22-07-10-498_pl.allegro.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 348
  • Screenshot_2018-06-25-22-09-48-526_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2018-06-25-22-09-48-526_pl.allegro.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 349
reklama
Ja tak sobie myślałam o tych Twoich kocykach że masz strasznie dużo w później pomyślałam że mam 2 polarkowy po córce , 1 właśnie kończę Szyc taki z wypełnieniem 1 cm, mam w planie szycie takiego kocyka na fotelik samochodowy też 1 cm, no i mam flanelki i muśliny z myślą o lecie. Także też mam tego sporo:) ale kocyki te co szyję będą też jako maty służyć bo są jak to moja córka mówi milusinskie :)
Fajnie , że umiesz sama tak sobie Szyc :)
Dobrze , że ja nie umiem [emoji23]
A kocyk na fotelik to taki żeby tylko nałożyć tak ? Nie jakaś nakładka ? :)

reklama
Do góry