G
gosc12
Gość
Bardzo ładneA to co dziś kupiłam małej [emoji23] komplet różowe body i spodenki 15 zł w Pepco. A w mamo kup mi te w serduszka za 16 zł ale fajna bawełna, Polski producent. Zobacz załącznik 871436
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładneA to co dziś kupiłam małej [emoji23] komplet różowe body i spodenki 15 zł w Pepco. A w mamo kup mi te w serduszka za 16 zł ale fajna bawełna, Polski producent. Zobacz załącznik 871436
Ja bylam w laboratorium. Zaraz zabieram kuzynke do muzeum wody (podobno ciekawa atrakcja) a pozniej na jakies wypasione lody na rynek . Boze daj mi sile na chodzenie![]()
To tez dziś aktywnie
To już Twoje ostatnie wyniki badań do porodu itd?
Gastroskopia ale bardzo nie przyjemne badanie. Sprawdza przełyk i żołądek. Ale jak pali papierosy to bym go jak najszybciej do lekarza wysłała i kazała rzucić palenie.On kiedyś ze stresu wymiotował.
Teraz to już sama nie wiem co mu jest. Wmawia sobie raka zołądka i tylko mnje tym denerwuje. Na przyszły tydzień umawiam go na USG, bo chyba zadnych innych badań się nie da w tym kierunku zrobić co tam się dzieje z brzuchem ?
Pamiętam sytuacje jak zjadłam cała miskę pieczarek duszonych na maśle. Siedziałam przed tv i zjadlam z kg tego..
W momencie mnie zemdlilo i poszłam zwymiotować. Moj jak to zobaczył to mówi , że on nie musi palca wkładać ja jak do ust. Stanął , zwymiotował. Opieprzylam go bardzo. Bo dla niego było to normalne. Dla mnie nie bardzo. Problem zaczął się u niego przez dziewczynę. Był z nią 5 lat. Zniszczyła go psychicznie. A on ma taki charakter , że nie zostawi, będzie starał się i opiekował. Dopiero jak poznał mnie to ja rzucił. Ale później ja miałam depresję po straconej ciazy, robiłam bardzo głupie rzeczy , nie dawał sobie ze mną rady i znowu zaczęło się wymiotowanie .. nie wiem, może powinien z psychologiem porozmawiać. Ze jak są cięższe moemnty w życiu to tak się dzieje z jego organizmem.. tak odreagowuje stres. :/
Mądre słowa .. bo jak jest problem to nigdy nie było kłótni. Tylko się siadało i rozwiązywalo.Moja mama zawsze powtarza że jak jest kłótnia to o pierdoly, bo jak ludzie mają problem prawdziwy to nawet największe ciule siadają i rozmawiają by co rozwiązać...
Mój to samo... wymiotowal krwią już to na gastroskopie umawialam to niby przeszło. A jak chwyciło znów włącznie z krwistymi dwojkami to się przejął i do lekarza. Dostał leków za 400zl i nastraszyla go że istnieje duże prawdopodobienstwo nowotworu. Już nawet testament pisałokazało się że stan zapalny żołądka tylko. Ale mój jest taki że do lekarza nie pójdzie chyba że już umiera, a
U mnie najstarsza to anioł. Zawsze była spokojna. Dziś w ogóle jest dzielna, troskliwą, odpowiedzialna. Nie żebym miała zamiar próbować ale chyba jakbym wyjechała na 3 dni to pięknie by się młodsza zajęłamłoda zaś to szogun po ojcu. Jak się uprze to nie ma bata by zmieniła zdanie. Ma ksywkę "potworciu"
ale dziennie dostaje od niej ze 200 buziaków. Jest mega przytulasna i calusna. Ciekawe jaki będzie Leon
ale ja zawsze mówię że Bozia daje nam takie dzieci z jakimi możemy sobie poradzić
ale legendy dobre u was, zwłaszcza że pewnie z nikad się nie wzięły :
Ja też biorę kosmetyki do makijażu, mam już naszykowaneTez nigdy nie byłam w szpitalu ale zdecydowałam, że biorę suszarkę![]()
Nawet biorę całą kosmetyczkę do make up. Nie zamierzam tam wyglądać jak upocona kura zamierzam po porodzie wziąść kąpiel, umyc włosy i zrobić make upżeby czuc się dobrze sama ze sobą.
Super!!! Mam nadzieje ze moj tez mi powie ze mam wyluzowac hyhy[emoji23]Ja po wizycie
Przyjemne było to że wchodze , ginekolog się pyta który tydzień mówię że 34 a on mi mówi " no to super możemy rodzić , już powinno być wszystko dobrze także teraz możemy się wyluzować "
Ucieszyły mnie jego słowa [emoji4]
Szyjka podobno bez zmian czyli miękka ale zamknięta.
Maluszek waży około 2200 czyli ostatnio ładnie przybiera bo w tydzień około 300g, nadrabiaa mamusia się cieszy [emoji847][emoji847]
Dalej leży dupka do dołu i lekarz mówi że małe szanse na salto ale może jeszcze za dwa tygodnie nam zrobi niespodzianke.. jak coś to cesarka tydzień przed terminem ale to na wizycie kolejnej będziemy rozmawiać [emoji39][emoji39]
Chciałam napisać to samo co @KatiNails o gastroskopii.
Nie pozwól mu tego tak zostawić, bo to jest niebezpieczne.
Ja i szaleństwo ? No co ty [emoji23][emoji23] mąż niech jeszcze trochę poszaleje w domu , a co !!@karkula309 tylko teraz nie szalej za bardzo[emoji23] A tak na poważnie , to super, że szyjka bez zmian i Mały ładnie przybiera[emoji16]
Mam przeczucie, że się jeszcze obróci[emoji16]Zrobi wam psikusa [emoji16][emoji8]