reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oo to naprawdę świetny pomysł [emoji4][emoji4] ja tam prawdopodobnie będę mieć działkę więc hmm.. może warto się zastanowić [emoji848]
Ja w sumie juz doczekać się nie mogę :D ale poki co i tak mam do kogo tam jezdzic w tamte strony, mimo wszystko chciałabym bardzo, żeby moi rodzice dorobili się w niedalekiej przyszłości takiego domku tam, wiem ze to ich marzenie :)

reklama
I jest szerokości łóżeczka czy mniejszy ? Myślisz ,że zaraz się odgniecie bo tani ?
Bo ja sobie upatrzyłam taki ze smyka.
Ale też nie wiem czy zamawiać odrazu. Bo tak teraz myślę, że trochę tych rzeczy jeszcze do kupienia mam. Przemyśle czy wszystko na prawdę jest mi potrzebne na już bo sam laktator 300 , wózek 1750. Reszta rzeczy z 400zl.. może się wstrzymam , zobaczę czy w ogóle będzie ulewala. Może być tak , że nie będzie to potrzebne. A 50zl lepiej dołożyć do czegoś innego chyba..

Troszkę mniejszy, ale wiadomo za taka cenę nie wymagam cudów. Grunt, że włożę pod prześcieradło i będę spokojniejsza, że mała nagle po 1,5 h po karmieniu będzie ulewala, bo tak to i tak zamierzam nosić na rączkach i czekać aż jej się przyjmie mleczko i odbije :)

Może i tak być, ale z 3 miesiące myśle, ze posłuży. Ja tez mam jeszcze do kupienia fotelik samochodowy 470 zl, laktator 190, roleta jakaś do pokoiku, firanka, 2 x poduszka na fotel rozkładany, jakaś ładna ramkę większa na zdjęcia na ścianę także jeszcze z 900 zł wydatków, ale to już ostatnie z wyprawki. Później w sierpniu znowu następne tzn do mieszkania szafka do łazienki mniejsza na ścianę i Polka, bo jeszcze trzeba gdzieś ręczniki córci pochować :) do nas do pokoju komoda + regał na książki. Do kuchni tez szafka mniejsza wisząca i do salonu stojak taki drewniany w formie półki na płyty cd, także tez z 1000 zł wydatku około :(

Wczoraj i dzisiaj był temat mężów i kłótni.. dzisiaj mnie nie ominęła " kłótnia " .. dlatego w cudzysłowiu bo to ja się kłóciłam. Wydarlam się na męża że za wolno je obiad a naczynia trzeba myć [emoji51]
Chyba pierwszy raz poczułam hormony ciążowe.
No i chciałam się podzielić wam moim sposobem na takie sprawy .. można to stosować także przy krótkiej szyjce.

Instrukcja:
Wkładasz męża do wanny,
myjesz go,
potem wchodzisz do wanny i stoisz nad nim ,
Wtedy On cię mydli ..
I jak już jesteście czyści to robicie co chcecie nawet możecie iść spać [emoji23][emoji23]

Ja nie mogę się kochać z mężem więc go bardzo, bardzo dobrze wymydlilam WSZĘDZIE [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] mąż zadowolony i o kłótni nie pamięta [emoji23]Zobacz załącznik 871564

Jak przytulnie macie. Ja za 4 lata jak przejdziemy na następne lokum tzn mniejszy domek to obowiązkowo właśnie wielka wanna będzie [emoji5]

reklama
Do góry