reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja tez dziś tak samo, fajna ta paczuszka taka mała akurat idealnie do szpitala [emoji5][emoji170]
A ile w ogóle macie w domu/planujecie mieć pampersów w rozmiarze 1? Bo ja mam te 2 paczuszki z rosmana po 22 sztuki, ale jedna biore do szpitala. Więc w domu zostaną mi 22 sztuki i nie wiem ile dokupić. Rozmiaru 2 mam kupione 100 sztuk.

reklama
Też bym się napiła[emoji23][emoji16][emoji16] Zjadłam dzisiaj chipsy...I tak już wystarczająco zgrzeszyłam...[emoji16] Dobrze, że coli nie mam.

Ja mam usg tarczycy na każdej wizycie u endo [emoji4] plus echo tarczycy. Ja mam się zgłosić po ok.6 tygodniach po porodzie na wizytę[emoji4]

Poproszę wino[emoji7][emoji23]
Oooo winko [emoji7] ale koniecznie z % [emoji23]

Dziewczyny jesteście niesamowite ile dzisiaj napisałyście [emoji16] mnie teraz jest trochę mniej, bo mąż ma tydzień urlopu [emoji16] i cały dzień nadganiałam wpisy ale nie naraz [emoji16]

My dzisiaj rano byliśmy w szpitalu zobaczyć porodówkę, dowiedzieć się gdzie podejść jak przyjedziemy do szpitala, kiedy zgłosić się na konsultację do anestezjologa :) później lenistwo w domu, spacer na lody, małe zakupy, a wieczorem wpadła teściowa. Przywiozła nam leżaczek po bratanku, muszę go wyprać. Aha i dostałam od niej bransoletkę taką śliczną z koniczynkami. Pytam z jakiej okazji, a ona że za wytrwałość i dlatego, że urodzę jej wnuka [emoji7]

No dziwna sytuacja. Ale jak ma się czuć bezpieczniej a lekarze nie widza przeciwskazan żeby zajmowała bez potrzeby łóżko to niech leży i odpoczywa :D
A tobie robili jakieś badania ? Wieś już coś ?
Wyników kwasów jeszcze nie ma a Alt poszedł w górę już ponad 300 (norma 31) aspat też 180 a w poniedziałek bylo 140 (norma 35) czekamy na kwasy ten wynik jest najważniejszy ale cudów nie oczekuję zapewne są podwyższone....teraz cieszę się że tu jestem bo w domu bym panikowala a tak jakby co jestem na miejscu.

Wyników kwasów jeszcze nie ma a Alt poszedł w górę już ponad 300 (norma 31) aspat też 180 a w poniedziałek bylo 140 (norma 35) czekamy na kwasy ten wynik jest najważniejszy ale cudów nie oczekuję zapewne są podwyższone....teraz cieszę się że tu jestem bo w domu bym panikowala a tak jakby co jestem na miejscu.
W jaki sposób oni to będą ci obniżać?[emoji4] jakieś antybiotyki, czy co?

reklama
Do góry