Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
8 maja mialam ostatni @ a Ty. Ja w pierwszej ciazy niczym nie smarowalam brzucha i zero rozstepow. Za to po porodzie jak laktacja ruszyla to delikatnie na piersiach mi sie pojawily od spodu@raz_dwa_trzy - doskonale rozumiem Cię że się martwisz bo masz źle doświadczenie ale tym razem będzie inaczejzobaczysz i jak to dziewczyny mówią cycki do gory
@pszczolka81 - kciuki zacisniete. Musi być dobrze. Czekam na wiadomosc
@Kinga1979 - witaj i gratuluję
@LoLaaa - witaj i gratulujea kiedy miałaś ostatnia @ bo mi też wg kalkulatora też wychodzi 15.02
A w ogóle Dziewczyny skąd jesteście?
Kochana przykro mi bardzo,, jednak złe sny się spełniły ... Zdrówka a synek zateskni ale będzie czekał ..Ja w szpitalu, usunięcie ciąży pozamacicznej.pomimo wzrostu bety.pecherzyk w jajowodzie. Płakać mi się chce że muszę kilka dni w szpitalu zostać bez syna eh...
Trzymaj się kochana [emoji8] bardzo mi przykro [emoji26]Ja w szpitalu, usunięcie ciąży pozamacicznej.pomimo wzrostu bety.pecherzyk w jajowodzie. Płakać mi się chce że muszę kilka dni w szpitalu zostać bez syna eh...