• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
U nas tez byl etap taty, jakoś pomiędzy 1. a 2. rokiem życia. Niestety nie pomagało to ze prowadzę firmę - 12 h praca a czasami nawet więcej :/ bardzo żałuję że nie było mnie przy pewnych ważnych etapach jego życia... W pewnym momencie to zauważyłam i przystopowalam z pracą - zarobki automatycznie się zmniejszyły ale przynajmniej byłam przy dziecku :) teraz młody ma prawie 4, 5 roku i to mama jest tym fajniejszym rodzicem :D maz więcej zakazuje a ja za bardzo rozpieszczam -ale inaczej nie umiem :)
A co do kopniakow to kilka dni temu mała tak mi przyfasolila gdy byłam pod prysznicem ze aż się musiałam zgiąć [emoji23]
Myślę, że u mnie praca też miała wpływ, chociaż ja wtedy zaczynałam uczyć w szkole, więc tych godzin dużo nie było.
To mamy dzieci w podobnym wieku, mój właśnie skończył 5 lat:)

Ja tez nie, ale wizyte u gina mam za tydzien wiec pewnie wtedy każe mi pójść.

Dziewczyny, zapisywalyscie sie juz na 3 prenatalne?

Tak ja jestem umówiona na 8 sierpnia u swojego prowadzącego. To będzie końcówka 29 tc.

Chyba, że nie wytrzymam i prywatnie pójdę na USG do Boramedu wcześniej:-D
Jednak mój gin, z mojego pakietu już mi dał skierowanie na 3 prenatalne. U prowadzącego będę robiła pierwszy raz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry