adansonia
Fanka BB :)
Kciuki mocno zaciśnięteMy już w dwupaku ❤❤❤
Bąbel obiecał że wyjdzie dopiero za 8 miesięcy najwcześniej ❤❤❤ nóżki mocno zaciśnięteteraz czekamy aż kroplówka zejdzie i jedziemy do domu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Kciuki mocno zaciśnięteMy już w dwupaku ❤❤❤
Bąbel obiecał że wyjdzie dopiero za 8 miesięcy najwcześniej ❤❤❤ nóżki mocno zaciśnięteteraz czekamy aż kroplówka zejdzie i jedziemy do domu
![]()
Dziękuję bardzo za odpowiedźnie sądzę, masz to nieszczęście być w wyjątkowej grupie osób z objawami ubocznymi niestety... nie powinno mieć to raczej wpływu na stymulację, ale ja lekarzem nie jestem...
Dziękuję bardzo za odpowiedźKochana moja koleżanka która po prostu chciała mieć anty też tak miała z tym ze do tego dochodziły silne bóle brzucha , lekarz jej powiedział że tak czasem bywa i ze to nie jest jakiś zły objawale dla pewności zapytaj swojego lekarza
Ja 19dpt miałam krwawienie całkiem spore wg mnie. Ledwo po tym ochlonelam 23dpt znów to samo. Ale wtedy zobaczyłam serduszko i już się uspokoiłam. Dziś już 11tc,a ja ciągle się boję, że sytuacja się powtórzy.Napisali mi 4/5 tydzień - z ostatniej miesiączki.
Dziś jestem 17 dpt. Jakos teraz myślę, że to tak bardzo wcześnie i niepotrzebnie tu leżę. Poprzednią ciażę 6 tygodniową roniłam w domu i było bardziej komfortowo. Choć wtedy jak brałam zwolnienie w pracy to nikt zrozumienia nie wykazał. Bo niby co to za poronienie jak nie w szpitalu. A teraz widzę, że inaczej podchodzą - ohoho, szpital. Tylko ja mam jakiś taki niesmak, że powinnam być dzielna , a zupełnie się posypałam.
Na pewno Ci wybaczy chwilową niedyspozycjęWstyd sie przyznac ale ja dzis zapomnialam calkowicie ze moj ma imieniny [emoji45] zle sie czuje od wczoraj, nie spalam pol nocy, dzis tez taka nieprzytomna i kurde nie zauwazylan ze dzis 29.06 [emoji21]
W tym dniu możesz już spokojnie zrobić betę. Sikańca odradzam, bo ostatnio mamy tu historie takie, że to jednak bywają oszukańce. W jakiej formie progesteron bierzesz? Mierzyłaś poziom progesteronu po transferze? Jesteś na cyklu naturalnym czy sztucznym?Witam. Jestem po criotransferze 6 dniowej blastocysty. Dzisiaj mija 9 dzień od transferu. Od wczoraj mam brązowawe plamienia i lekkie bóle jakby na @ Biorę 4 tabletki progesteronu i 4 estriadolu. Boję się, że to okres się rozkręca. Czy jest jeszcze szansa na ciąże? W marcu miałam transfer ze świeżynki i nie udało się. Wtedy też odczuwałam bóle jak na okres. Nadzieja umiera ostatnia chociaż coraz mniej jej.
Nie mierzyłam progesteronu. Jestem na naturalnym cyklu.W tym dniu możesz już spokojnie zrobić betę. Sikańca odradzam, bo ostatnio mamy tu historie takie, że to jednak bywają oszukańce. W jakiej formie progesteron bierzesz? Mierzyłaś poziom progesteronu po transferze? Jesteś na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Progesteron biorę dopochwowo.Nie mierzyłam progesteronu. Jestem na naturalnym cyklu.