reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam naszego Grettko ale crinome bierze się dwa razy dziennie rano I wieczorem A lubi us 3 I taka różnica
no właśnie mi też mówił, że crinona będę brac 2x dziennie i się zastanawiałam czy to nie mało:oo: ale będę po punkcji (mam nadzieje :D ) więc jeszcze będę miała swojego trochę...

reklama
Dziekuje, roznie ale ogolnie nie mam co narzekac [emoji4] brzuch ciagle boli i ciagnie, w krzyzu lupie i czesto sie kreci w glowie [emoji4] poza tym ok [emoji4] a jak u Ciebie? Blizniaki daja sie Mamusi we znaki? [emoji4]
Ostatnie dwa dni jakby przeszły mi objawy. Dzisiaj znowu było mi trochę niedobrze i kręci mi się w głowie. Tak więc trochę się boję poniedziałku. [emoji33] Wychodząc z założenia, że jednak będzie dobrze zarezerwowałam tydzień nad morzem celem wdychania jodu.
Miałam jechać na betę dzisiaj ale zrezygnowałam i kupiłabym sikańca ale jeśli wyjdzie mi jakiś bledszy, to chyba bym zawału dostała i tak sobie żyję w zawieszeniu do usg.

Nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam naszego Grettko ale crinome bierze się dwa razy dziennie rano I wieczorem A lubi us 3 I taka różnica. Jak to zapytałam czy moge crinome to powiedział że tak bo trochę tańszy A w aptece mało co zawalu nie dostalam 15 aplikatorow 210 zl I nie kupiłam dostałam przy lutinusie
no ale jak lutinusa bierzesz 6tabl dziennie to opakowanie wystarcza ci na 3 dni więc na tydzień potrzebujesz ponad 2 opakowania (220zł) a crinone 2x1 masz na 7,5 dnia i dajesz 210 ;) a powiem Ci że aplikacja crinona o niebo wygodniejsza jest, masz jednorazowe aplikatory i możesz gdziekolwiek wygodnie sobie zaaplikować, a ten aplikator od lutinusa zawsze wyparzałam, trza było się z tym bawić itp (paluchem nie wsadzałam tych tabsów)

Napisali mi 4/5 tydzień - z ostatniej miesiączki.
Dziś jestem 17 dpt. Jakos teraz myślę, że to tak bardzo wcześnie i niepotrzebnie tu leżę. Poprzednią ciażę 6 tygodniową roniłam w domu i było bardziej komfortowo. Choć wtedy jak brałam zwolnienie w pracy to nikt zrozumienia nie wykazał. Bo niby co to za poronienie jak nie w szpitalu. A teraz widzę, że inaczej podchodzą - ohoho, szpital. Tylko ja mam jakiś taki niesmak, że powinnam być dzielna , a zupełnie się posypałam.