reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dlatego ja specjalnie nie kupowałam różnych rzeczy i zostawiłam je na liście prezentowej [emoji16] np podgrzewacz (już dostaliśmy od babci), karuzelę do łóżeczka, matę edukacyjną i ogólnie jakiekolwiek zabawki/grzechotki bo nie kupiliśmy ani jednej [emoji16]

Ja karuzele kupiłam, ale dlatego, bo była okazja. Tak to jeden gryzak do wody, taki pluszaka Ala szmateczka do trzymania w raczkach i 2 maskotki większe ma. Resztę dadzą przychodzący :D

reklama
U mnie się sprawdzają tortille z kurczakiem, sałata, ogórkiem,papryka i pomidorkiem smarowane twarożkiem. Kroje je potem na małe porcje na skos. Pięknie wyglądają i tak też smakują. Pierwsze znikają. Spróbuje zaraz znaleźć jakieś zdjęcie
CC748114-6184-42EA-8314-B5A78183E1E1.jpeg

Załączniki

• CC748114-6184-42EA-8314-B5A78183E1E1.jpeg
    CC748114-6184-42EA-8314-B5A78183E1E1.jpeg
    100,9 KB · Wyświetleń: 353
Ja się witam w lipcu, który powitał mnie dziś bezsennością :( nie śpię od 3.50. Do tego meczy mnie zgaga. A nie chce nic pic, czy jeść na zgage bo o 6 biorę letrox na czczo. I oczywiscie wczoraj wieczorem byl znowu jeden wielki płacz..cos czuje że na ten końcówce ciąży tak teraz ze mną będzie. Do tego o wszystko się wkurzam na męża i dre się na niego. Dobrze, że jest na tyle wyrozumiały, wie że to hormony i przychodzi tylko do mnie i podaje mi chusteczki albo się pyta czy już mi przeszła faza szejset.:D
No niestety hormony dają się we znaki.. oby dziś był lepszy dzień![emoji16][emoji16]

Ja za to miałam dzisiaj sny, niczym z horroru [emoji16] porody [emoji16]tzn mój[emoji23] rodziłam najpierw sn, potem jednak stwierdzono, że cc, ale po przewiezieniu na jakąś tam salę, stwierdzono, że jednak mogę wrócić rodzić sn[emoji16] Tak to jest jak przed snem naczytam się forum[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
@klaudiaa975 dzisiaj znowu gdzies wpadl mi temat tego czopu [emoji14] wpisalam czop ciazowy i w google grafika sa zdjecia ... troche zaluje, ze to oglądałam ;)
To w traumę można jakąś wpaść :p

Dlatego ja specjalnie nie kupowałam różnych rzeczy i zostawiłam je na liście prezentowej [emoji16] np podgrzewacz (już dostaliśmy od babci), karuzelę do łóżeczka, matę edukacyjną i ogólnie jakiekolwiek zabawki/grzechotki bo nie kupiliśmy ani jednej [emoji16]
Ja dziewczynkom teraz nie kupiłam ani pół zabawki, a mam tego już cały kosz :p Nie kupujcie dzieciaczkom zabawek, może tak od siebie, jakąś pozytywkę (Jasio swoją do dzisiaj ma i lubi ją sobie zapuszczać przed snem), bo jak zaczną odwiedzać was znajomi/rodzina, to każdy zawsze jakiś drobiazg przyniesie. :)

No i lipiec przywitał nas dość chłodnie. Dla mnie bomba, bo nie czuję się jak balon i jestem w stanie jakoś funkcjonować. Dzisiaj obiad chyba mój K zrobi, a ja mam lenia, zaczyna boleć mnie głowa i mam przytkany nos (nie jestem przeziębiona)... chyba poświęcę dzisiejszy dzień na moje hobby i w końcu zrobię obrazek do kuchni :)

A! Zapomniałam wczoraj, kto ma blisko tesco pampersy są w przecenie, ja kupiłam paczkę 144 pamperów 2 za 60zł. Podobnie jak w bierdonce było.

Do góry