E
Ewka34
Gość
Ale ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?Żeby się nie okazało że organizm się oczyszcza przed porodem![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?Żeby się nie okazało że organizm się oczyszcza przed porodem![]()
Podoba mi się Twoje optymistyczne podejścieAle ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?![]()
Ale ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?![]()
Miejmy nadzieję [emoji14]Ale ze dwa tyg moze sie oczyszczac co?![]()
Hyhyhy dziekiPodoba mi się Twoje optymistyczne podejście![]()
Cześć dziewczyny weekendowo. Ja wczoraj wybylam do Wrocławia na samochodową imprezę i jeszcze do Bolesławca rodzinę odwiedzić. Dziś już w domu i pospalam do 9.30 jak nigdy.
Lipiec się zaczął i jakby nie spojrzeć na to w tym miesiącu będziemy witać już pierwsze forumowe ludzikito będzie piękny miesiąc. Ciekawe czy i moje postanowi opuścić już swój mobilny hotelik
Nie za bardzo jestem w waszych tematach aktualnie ale ładnie nadrobie![]()
No mam nadzieję że szybko , ale najwcześniej tak za 2 tyg bym chciała urodzicTeraz już zleci [emoji7]
Nie. Ja jestem poznaniara ale mój jest z Bolesławca i jego najblizsi tam mieszkają.A Ty jesteś tu z okolic Zgorzelca i Bolesławca itd?
Oj tak, zacznie się za tydzień-dwa tyg wysyp już mały na pewni
To jeszcze nie pulpecik .. ja byłam 2-3 razy grubsza jak TyBrat mi wysłał zdjęcia z albumu z Bytomia jak byłam mała hah, pulpecik Zobacz załącznik 872644
Zobacz załącznik 872648
Zobacz załącznik 872646
Mój mówi, ze mała ma buźkę jak ja, szczególnie te ostatnie zdjęcie w wanience
Zobacz załącznik 872647