reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też tej grupy nie używam i siw tam nie udzielam, ale czasami jak coś potrzebuje to szukam czegoś w lupce. No i tak jak napisala karkula sila rzeczy pojawiaja sie zdjecia dzieci, bo wtedy jest wielkoe poruszenie na grupie. A sama grupa jest nic nie warta, dziewczyny sie twm w ogole nie szanuja.

Dziewczyny ale na fb są dwie grupy .
Sierpniowe mamy i mamusie , nie mylcie . Na tej na ktorej jestem nikt się o nic nie kłoci !!

SIERPNIOWE MAMY 2018 -POLECAM !!!

reklama
Za pół godziny jednak jedziemy na wizytę. Nie dotrwam do 19.30
Czuje, że nie obejdzie się bez szpitala. Jest źle i mam już dość .. mam nadzieję , że u malutkiej przynajmniej wszystko dobrze.
Jak bym miała rodzić dzisiaj to przecież bym nie dała rady .. [emoji24][emoji25]
Klaudia ja miałam ból taki na początku ciąży. Z opisu wygląda jak identyczny . Bolało dwa tygodnie i przeszło . Często nie dałam rady się sama ubrać , wstać , czy zejsc z kibelka. Dwa razy się przewróciłam .. ale ja się od razu na szpital nie wybierałam [emoji23][emoji23] byłam u ortopedy usłyszałam że w ciąży się takie rzeczy dzieją i nie wiadomo co to bo nikt nie robi badań na kobietach w ciąży i kazał przeczekać. Zadziałało

Która z was ma fotelik cybex? Bo wyciągnęłam do prania wkładkę niemowlęca i nie jestem pewna, czy poprawnie ja znowu wsadziłam[emoji23][emoji23]
Ja mam, tak to wyglada
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 374
Czuje, że nie obejdzie się bez szpitala. Jest źle i mam już dość .. mam nadzieję , że u malutkiej przynajmniej wszystko dobrze.
Jak bym miała rodzić dzisiaj to przecież bym nie dała rady .. [emoji24][emoji25]
Powodzenia!!!

Trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze :* :* ;) napewno jeszcze nie urodzisz , jeszcze wytrzymasz :)

reklama
Ja juz tez po wizycie w szpitalu - oglądanie oddziału plus kwalifikacyjna wizyta u lekarza do porodu . Jestem zakwalifikowana na 10 sierpnia na 11.30 do cesarskiego cięcia - jesli dotrwam ( tak powiedziała lekarz ) . To byłby 38 tydzień i 4 dzień . Szyjka zaczela sie skracać , ale nadal trzyma mocno . Malutka lezy pośladkowo.

Do góry