oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Też mam 16 lipca wizytęMy już po fryzjerze. Zrobiłam termin na następna wizytę u tego lekarza co robi zastępstwo. Termin mam na 16.07
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam 16 lipca wizytęMy już po fryzjerze. Zrobiłam termin na następna wizytę u tego lekarza co robi zastępstwo. Termin mam na 16.07
.
Juz sobie go przywlaszczyl widzeWłaśnie przyszła paczka z wkładami na pampersy. Kot szczęśliwy, bo nowy karton.
Zobacz załącznik 873254
Masakra... te matki zawsze musza nas straszyc..Miałam dzisiaj zmieniać zasłony na inne chociaż z 1.5 tygodnia temu już zmieniałam , ale chyba sobie odpuszczę tak mnie mama nastraszyła jakałs opowieścią o sąsiadce mojej babci że zmieniała zasłony też jakoś pod koniec ciąży i odkleiło się jej łożysko czy tam przerwało i zanim pojechała do szpitala to córeczka już zmarła ..
Teraz tak mi to do głowy się nabiło.. że chyba już nie będę tego robić do końca ciąży dopiero po jakimś czasie jak mała się urodzi , albo ewentualnie mąż mi zawiesi a ja tylko uprasuje, tylko wybiorę mu takie na kolka łatwe do zawieszenia![]()
Gdzieś czytałam że przed porodem jakiś czas może tak być że już nic się nie przybiera na wadze i stoi w miejscu , ja np tak miałam tamtym razem ze już nic nie dochodzilo w ostatnim miesiącuU mnie też negliż jak zawsze, coś tam uroslysmy chyba, ale ostatnio mniej jem, bo już mała jest pewnie coraz większa i mi przyciska żołądek i wszystko.
Ja mam do terminu 31 dni [emoji173]️[emoji5]Zobacz załącznik 873229
Jak wszystkie kartony. Pero zawsze szczęśliwy po wizycie kuriera, ale dzisiaj nawet nie zdążyłam paczki otworzycJuz sobie go przywlaszczyl widze![]()
Długo wam się przeciągnie odbiór mieszkania?