reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja teraz nadrobiłam zaległości:) była u mnie znajoma na kawie, pogadałyśmy:) jej córeczka wlasnie 1 wrzesnia skończy roczek[emoji16][emoji23] później poszłam po kurczaka z różna i frytki na obiad [emoji23] ostatnio mam lenia na gotowanie ;)

reklama
Ja tez dlatego jestem spokojna, bo wiem, że mała czerpie z zasobów schowanych w spiżarni hah :) ale i tak muszę lepiej się odżywiać tzn więcej owoców, chociaż ten obiad zjesc i jakieś tam z 3 kanapki z serem białym i warzywami itd :) żeby jakaś solidna treść te moje dzieciątko dostawało. Brak apetytu to jedno, ale muszę dbać ten ostatni miesiąc o nas jak najlepiej się da [emoji5] bo jeszcze wszystko się rozwija
Ja rano jem chleb z serem i szynka.. pozniej obiad.. no i to na co mam ochote ;)

Ale brzuszek Ci chyba trochę opadł [emoji14]

Właśnie tez mi się tak wydaje, czyżby mała chciała tak za 2 tyg zrobić niespodziankę i mieć 15 lipca urodzinki jak piesek hahah. Bo sobie ustaliłam, ze skoro pieska wzięliśmy jak mial 2 miesiące i akurat jak był koniec mojej tamtej ciąży :( i początek koniec października następnej to piesek już rok 15 lipca kończy [emoji5][emoji5][emoji7]

Właśnie was kochane nadrabiam, bo tak produkujecie, a ja jak zwykle od 10:30 do 12:30 spałam hah. Masakra. Czuć, ze poród już coraz bliżej. Wyszłam z pieskiem i idę do pepco po jakiś ładny kubek albo takie szklane coś ładne żeby stworzyć małej do pokoiku ostatnia ozdobę z piasku i muszelek, które mam z nad morza :) później pokaże wam czy coś wyszło haha.

Ale jak juz dziś rano szlam i teraz z pieskiem to czuje efekty tego ze mala się chyba obniżyła główka, bo dziś mnie taka jakby kolka łapała na dole w macicy, to chyba skurcz?? I w pachwinie mnie ciągnęło a szlam powoli itd.. i teraz jak szlam z pieskiem a to szybkie spacery robię i mi go aż szkoda bo kupka siku i do domu ;( to mnie tak kłuło lekko na dole jakby.
Mnie tak kłuje i ciągnie w dół baaardzo często jak idę. Wydaje mi się, że to maluch tak napiera w dół swoją wagą już :)

Właśnie tez mi się tak wydaje, czyżby mała chciała tak za 2 tyg zrobić niespodziankę i mieć 15 lipca urodzinki jak piesek hahah. Bo sobie ustaliłam, ze skoro pieska wzięliśmy jak mial 2 miesiące i akurat jak był koniec mojej tamtej ciąży :( i początek koniec października następnej to piesek już rok 15 lipca kończy [emoji5][emoji5][emoji7]
Z opadnietyn brzuszkiem i dłużej możesz chodzić :* po prostu pod koniec ciąży to normalne że opada :*

reklama
Do góry