reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja pozwolę sobie zapytać..
[emoji16] Ty codziennie pijesz colę i nic Cię nie boli, np. żołądek?[emoji16] Bo ja nie raz mam straszną ochotę, ale sobie odmawiam[emoji4] ostatnio, jak się napiłam to miałam takie wzdęcia, że żałowałam cały dzień[emoji23][emoji23]
Zęby jej się psują i miała raz na tydzień jeść słodkie z tego co kojarzę . Nie pamiętasz ? [emoji39]

@Meml i @KatiNails Wasze koty tez Wam sie klada na brzuchu? Moj drugi dzien ma taka faze, a maly w brzuchu dostaje wtedy swira i sie strasznie wierci. Zaczynam sie martwic czy w przyszlosci nie bedzie chcial sie klasc na dziecko :(
Mój tak robił przy pierwszej ciąży. Potem opiekował się Martą. Teraz przytula się do mnie, ale już nie do brzucha jak kiedyś ( chyba już wie co go czeka haha).

@Meml i @KatiNails Wasze koty tez Wam sie klada na brzuchu? Moj drugi dzien ma taka faze, a maly w brzuchu dostaje wtedy swira i sie strasznie wierci. Zaczynam sie martwic czy w przyszlosci nie bedzie chcial sie klasc na dziecko :(
Na brzuchu nie bo ona nie tulaskowa. Ale w nocy śpi koło brzucha :)

Hej dziewczyny ❤
Co do arbuza to potwierdzam.. hyhy tez latalam w nocy kilkanascie razy na siku [emoji23]
Ja bym chociaz odkryla wozki na jakis czas, zeby odparowaly z tej chemii ;)
Klaudia dobra akcja z tym laktatorem i butelkami [emoji23][emoji23][emoji23]

Trzymam ksiuki za dzisiejsze wizyty ❤

Moja wizyta jutro,wymaz ,pojscie do labolatorium.. meczaco bedzie :p ale moze nie bede musiala brac tabsow i lezec :p
mowie do mojego ze chce juz urodzic bo mnie wszystko boli.. a on ze mam jeszcze poczekac,zeby wszystko bylo dobrze.. ech.. hyhy
A te bole krzyzowe to takie jakby ktos cie kopnal tam dosc mocno czy jak je mozna opisac? Pytam z ciekawosci :p

Ide cos zjesc :p
aaaa pochwale sie,jaka corcia zrobila wczoraj pyszna zupe pomidorowa ❤ no ogolnie sam rosol wyszedl jej kapitalnie ,lepszy niz moj ❤ a i maz z pracy jak wrocil zjadl dokladke ❤ u mnie nigdy nie jadl :p

Hej dziewczyny [emoji173]
Co do arbuza to potwierdzam.. hyhy tez latalam w nocy kilkanascie razy na siku [emoji23]

Trzymam ksiuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]

Moja wizyta jutro,wymaz ,pojscie do labolatorium.. meczaco bedzie [emoji14] ale moze nie bede musiala brac tabsow i lezec [emoji14]
mowie do mojego ze chce juz urodzic bo mnie wszystko boli.. a on ze mam jeszcze poczekac,zeby wszystko bylo dobrze.. ech.. hyhy
A te bole krzyzowe to takie jakby ktos cie kopnal tam dosc mocno czy jak je mozna opisac? Pytam z ciekawosci [emoji14]

Ide cos zjesc [emoji14]
aaaa pochwale sie,jaka corcia zrobila wczoraj pyszna zupe pomidorowa [emoji173] no ogolnie sam rosol wyszedl jej kapitalnie ,lepszy niz moj [emoji173] a i maz z pracy jak wrocil zjadl dokladke [emoji173] u mnie nigdy nie jadl :p
Mój wózek się wietrzy odkąd go kupiliśmy [emoji16]

Dajcie linka z allegro do prześcieradła do gondoli :)
Bo wlasnie chyba tylko tego mi brakuje :)
Ja zamowilam 2 ze świata dziecka z allegro takie do kołyski ale one też się nadają do gondoli do wózka 40/90 cm . Jedno frotte drugie bawełniane . Dzisiaj mi przyjdą to wstawię zdjęcia jak na żywo wyglądają :)
Screenshot_20180704-103618.png Screenshot_20180704-103604.png

Załączniki

• Screenshot_20180704-103618.png
    Screenshot_20180704-103618.png
    223,7 KB · Wyświetleń: 101
  • Screenshot_20180704-103604.png
    Screenshot_20180704-103604.png
    296,7 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Hej dziewczyny [emoji173]

Trzymam ksiuki za dzisiejsze wizyty [emoji173]

Moja wizyta jutro,wymaz ,pojscie do labolatorium.. meczaco bedzie [emoji14] ale moze nie bede musiala brac tabsow i lezec [emoji14]
A te bole krzyzowe to takie jakby ktos cie kopnal tam dosc mocno czy jak je mozna opisac? Pytam z ciekawosci [emoji14]

Ide cos zjesc [emoji14]
aaaa pochwale sie,jaka corcia zrobila wczoraj pyszna zupe pomidorowa [emoji173] no ogolnie sam rosol wyszedl jej kapitalnie ,lepszy niz moj [emoji173] a i maz z pracy jak wrocil zjadl dokladke [emoji173] u mnie nigdy nie jadl :p
Zdolniacha ta Twoja córcia :) może teraz już tylko ona będzie gotować skoro takie pyszności robi [emoji16]

Do góry