reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A w ogóle... W poczekalni nasluchalam się tylu komplementów od Pan,że szok... aż chce się zyc:) babeczki mówiły że taka szczuplutka jestem,że brzuszek piękny,a że córcia w ogóle mi urody nie odebrala:D jak to kobieta kobieta potrafi podbudowac:):):)

Wow, to chyba trzeba szukać z lupą takich osób serdecznych i miłych ;) bo ja to tylko znieczulicy doświadczam prawie ciagle i już chciałabym z wózeczkiem popylać żeby chociaż moje ciśnienie i stres po tym nie przekładał się na małą w brzuszku :)

reklama
Właśnie dzwoniła do mnie znajoma, ma termin na 15 lipiec a Mały juz waży 4 kg :D
I szyjka wysoko, Maly wysoko nic sie.nie szykuje masakra. Jak do 19tego nie urodzi to ma cc bo się boją, że będzie bardzo duzy :)
A Ona tak spuchla, że palcami od nóg nie może ruszać:/

Wow, to niezły maluszek :D czyli już niewiele zostało jej. Ciekawe czy jednak zaskoczy wszystkich i będzie chciał naturalnie sam wyjść :D

Hej.
Ja zaraz wychodzę z domu , jadę odebrać wyniki i na wizytę do ginekologa 13.15, do endokrynologa 16 .
Coś się dzisiaj słabo czuje , nie spałam od 4 . Kilka razy byłam w kibelku , mdli mnie, tętno mi skacze. Nie wiem czy to podświadomie nerwy , czy coś innego . :oo:

Daj znać po wizycie i wyniki jak tam Twoje :)

To pewnie przez stres, weź wdech wydech, napij się wody z cytryna zimnej, będzie dobrze :)

Dzieki :p jestem z niej dumna :p
Moj tez reaguje na kazde moje stekniecie [emoji23]
Oj z seksem to kurde.. jak go dopadne po wszystkim to nie wypuszcze :p
Zauwazylam ze wraca mi poped plciowy :p

On właśnie nie chciał, bo mówi „ a co jeśli dotknę córeczkę w główkę” hahaha no nie mogę xd

I tak się wymigiwał, tu brak czasu, tutaj praca, tu szkoła zaocznie itd i w końcu mi się udało hah. Ale wczoraj byliśmy na tym spacerze na skałkach i do mnie z tekstem, ze jak już będę po porodzie i sprawna to przyjechalby tam ze mną i by mnie wziął na łonie natury tam w takim jakby „bunkrze” hahah a ja takie oczy, w ogóle tak mu się podoba teraz moje ciało tzn biodra szersze, pupa jeszcze większa i piersi to tak się nakręca, ze po porodzie to mówi ze się mną zajmie w końcu [emoji5] a

No ja tez ostatnio miałam ochote ciagle hah i się udało [emoji119][emoji119][emoji119]

Super wiadomości [emoji16] i ta twoja szyjka[emoji4]nieźle cię straszy, a mimo to jest ok [emoji16]Możesz żelazkiem parowym[emoji4]Ja jeszcze czyściłam takim środkiem, który kupiłam w Rossmannie - właśnie do rzeczy, których nie da się wyprać, zabawek dla dzieci[emoji4] Ja nie będę robić[emoji23] nie wiem jak i nie chce chyba wiedzieć[emoji16]
Oglądałam na necie [emoji16]

Właśnie dzwoniła do mnie znajoma, ma termin na 15 lipiec a Mały juz waży 4 kg :D
I szyjka wysoko, Maly wysoko nic sie.nie szykuje masakra. Jak do 19tego nie urodzi to ma cc bo się boją, że będzie bardzo duzy :)
A Ona tak spuchla, że palcami od nóg nie może ruszać:/
Biedna, pewnie już jej mega ciężko. Jak za szybko się dzieje to źle, jak nic się nie dzieje kilka dni przed terminem też źle [emoji14]

reklama
A ja już umylam włosy, ogoliłam nogi (jeszcze robię to bez problemu sama i nawet nic mnie nie boli jak się schylam :o) aż dziwne hah, ale okolic pieroga już nie ogarnę xd), pozmywałam naczynia, pozbierałam pranie i teraz leżę i odpoczywam.

Dziś na obiadek szybkie menu tzn ryż biały, brokuł i rybka :)

Później mój wróci zjemy i na 17 jedziemy z nim do dentysty :) później ogarniemy chyba zakupy chemiczne osobno żeby później w pt nie dźwigać i spożywki i chemii i już wtedy odpoczynek :)

Także znowu dzień zleci [emoji102][emoji102]

Do góry