E
Ewka34
Gość
Czul glowke? Gdzie?Obym tylko co tydzień nie musiała tyle siedzieć
Badal mnie i mówi że wszystko ok. Czuł główkę. Dokładniejsze dane dopiero na USG 19go![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czul glowke? Gdzie?Obym tylko co tydzień nie musiała tyle siedzieć
Badal mnie i mówi że wszystko ok. Czuł główkę. Dokładniejsze dane dopiero na USG 19go![]()
Ja właśnie czekam na kebsa [emoji23] boooze zgaga wieczorem gotowa [emoji23] ale wiem co jutro zjemy [emoji14] rybę z ziemniakami i młoda kapusta [emoji7]
Obym tylko co tydzień nie musiała tyle siedzieć
Tez tak zrozumialam :/No oby, to by było przegięcie. A to prywatnie czy NFZ? Ojej, to Ty masz już szyjkę i rozwarcie czy jak? Skoro czuł główkę :O
ogłaszam oficjalnie, że w Biedrze ich nie ma[emoji24][emoji24] poszłam do żabki i też nie było[emoji23][emoji23] nie są mi dane[emoji4] ale colę mam[emoji16]Nie wiemna pewno w jakimś zwykłym sklepiku powinny być, w Kauflandzie itd
Piękne [emoji7]Zobacz załącznik 873614 Wracając od położnej zaszłam jeszcze na małe zakupy i też dokupiłam prześcieradła do łóżeczka i jeszcze jakieś ubranka.
Zobacz załącznik 873617 Zobacz załącznik 873618
To się nazywają zakupy[emoji16]Wszystko 1 zł / szt [emoji23][emoji23][emoji7]Zobacz załącznik 873622
Ooo ta sławna butelka wysłana wcześniej[emoji23][emoji16]Pierwsze paczki przyszły![]()
Butelka ze smoczkiem medela calma
Osłonka przeciwsłoneczna
Wkładka do wózka i organizer![]()
A wózek już się składa[emoji173]️
Zobacz załącznik 873639 Zobacz załącznik 873640 Zobacz załącznik 873641 Zobacz załącznik 873642 Zobacz załącznik 873643
Uwielbiam [emoji16] w zeszłym tygodniu na 3 dni zrobiłam[emoji7]Jest leczo[emoji23]Zobacz załącznik 873655
Czul glowke? Gdzie?
Tez tak zrozumialam :/
Aaaaa hyhyhy faktycznie moze napierala jakos..Nie podobno wszystko ok. Może czuł naciskając na podbrzusze. Nie mam pojęcia. Dość głęboko badał szyjkę. Być moze była wyczuwalna jakoś. No ej mnie się nie pytajcie, tak mi powiedział![]()