reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A u nas dziś na szybko makaron z truskawkami. Marta przeszczesliwa :)Od jutra zaczniemy wyjadać zapasy z zamrażarki, żeby nie stać tyle przy garnkach.
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 338
Nie wiem :( na pewno w jakimś zwykłym sklepiku powinny być, w Kauflandzie itd
ogłaszam oficjalnie, że w Biedrze ich nie ma[emoji24][emoji24] poszłam do żabki i też nie było[emoji23][emoji23] nie są mi dane[emoji4] ale colę mam[emoji16]
Zobacz załącznik 873614 Wracając od położnej zaszłam jeszcze na małe zakupy i też dokupiłam prześcieradła do łóżeczka i jeszcze jakieś ubranka.
Zobacz załącznik 873617 Zobacz załącznik 873618
Piękne [emoji7]
Wszystko 1 zł / szt [emoji23][emoji23][emoji7]Zobacz załącznik 873622
To się nazywają zakupy[emoji16]
Pierwsze paczki przyszły :)
Butelka ze smoczkiem medela calma
Osłonka przeciwsłoneczna
Wkładka do wózka i organizer :)
A wózek już się składa :):) [emoji173]️
Zobacz załącznik 873639 Zobacz załącznik 873640 Zobacz załącznik 873641 Zobacz załącznik 873642 Zobacz załącznik 873643
Ooo ta sławna butelka wysłana wcześniej[emoji23][emoji16]
A co do wózka, te metale na dół, żeby gondola była sztywna, a ten materiał to boki gondoli [emoji4] Te metale usztywniają ci gondole[emoji4]
Uwielbiam [emoji16] w zeszłym tygodniu na 3 dni zrobiłam[emoji7]

reklama
Do góry