ewelinka10425
Fanka BB :)
U mojej teściowej było tak, że pierwszy syn (mój mąż z resztąO rety naprawdę? Słyszałam odwrotne relacje.
Dziewczyny te które są w 3 ciąży jak to u Was było?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mojej teściowej było tak, że pierwszy syn (mój mąż z resztąO rety naprawdę? Słyszałam odwrotne relacje.
Dziewczyny te które są w 3 ciąży jak to u Was było?
Zwymiotowalam a prawie godzinę wysiedzialam. I trzeba powtórzyć. [emoji17]
No niestety. Ja spróbuję z tą cytrynową glukoza i może też wezmę cytrynę. Pielęgniarka mówiła, że niektóre kobietki nie są w stanie zrobić tego badania po prostu.Och...no wiem że czasem tak się zdarza. Dla mnie to też jest okropne do wypicia mimo że lubię słodycze.
Ja zawsze mam pół cytryny ze sobą. Wtedy jest ciut lepiej.
Trzymam kciuki za następne podejście [emoji8][emoji8][emoji8]
Oj przykro mi.Niestety nie udało mi się utrzymać glukozy. Spróbuję kolejnym razem z tą cytrynową, mam nadzieję że będzie lepiej
Nooo boję się że dobije do jakichś 15... Do 25 jeszcze brakujeO dziewczyno, ja to bym się z takiej wagi mega cieszyłado porodu miałam 25kg na plusie [emoji14] fakt, zrzucilam to szybko ale zanim urodziłam wyglądałam koszmarnie
![]()
U mnie niestety nie można było wkroplic cytryny ;( pytałaś czy u Ciebie można?No niestety. Ja spróbuję z tą cytrynową glukoza i może też wezmę cytrynę. Pielęgniarka mówiła, że niektóre kobietki nie są w stanie zrobić tego badania po prostu.
Też biorę femibion natal 2 i też mam dużego dziecia. Może po tych witaminach nam tak rosną? [emoji3]Dziękuję popytam. Na dniach pewnie się więcej dowiem.
Witaminy biorę- Fembion natal 2
A to faktycznie malutka jesteśNooo boję się że dobije do jakichś 15... Do 25 jeszcze brakujeale ja przy moim wzroście 153cm... To będę wyglądać nieciekawie już przy +15kg
![]()
Nie pytalam ale wezmę zobaczymy. Może tą cytrynową lepiej zniose.U mnie niestety nie można było wkroplic cytryny ;( pytałaś czy u Ciebie można?
Oj szkodaNiestety nie udało mi się utrzymać glukozy. Spróbuję kolejnym razem z tą cytrynową, mam nadzieję że będzie lepiej