Anulaa88
Fanka BB :)
Jakie piękne ma te włoski [emoji7]Zobacz załącznik 873901
To włosy mojej Marty przed 4 urodzinami. Zdjęcie zrobione z góry. Włosy do pupy jeszcze nie sięgały, ale dużo nie brakowało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie piękne ma te włoski [emoji7]Zobacz załącznik 873901
To włosy mojej Marty przed 4 urodzinami. Zdjęcie zrobione z góry. Włosy do pupy jeszcze nie sięgały, ale dużo nie brakowało.
Zobacz załącznik 873901
Ja zamówiłam Katarek.Kupujecie aspirator do noska ?
Po 36 to normalne , że już się obniża. Kiedyś musiNo ja wlasnei nie widze, ale czuje tak inaczej trochę brzuch jak chodzę, a tez pare dni temu mój do mnie przerażony, że co ja mam tak nisko ten brzuch nagle
U mnie synek też miał dłuższe włosy .to zdjęcie jak miał 7 msc , po domu robiłam mu kucyk żeby włosy nie leciały w oczyA Ty jak się urodziłaś to miałam włoski? Ja miałam czarna czuprynkę od razu po urodzeniu, taka jak tutaj na zdjęciu właśnie z mamą od strony mamymój Bartek tez miał identyko takie gęste, czarne włosy. Później mi się zrobiły takie jasne, blond loczki. Tutaj i tak przycięte przez mamę nożyczkami, bo miałbym afro pewnie hah
Także ja się u nas spodziewam Kudłatej córeczki i może już po 2 miesiącach kucyka na głowie małego cebulkę się uda zrobić hah. Na bank będę jej od małego zapuszczała włosy i dbała o nie, później w wieku 3 lat będzie miała księżniczka warkocz długi do pupy [emoji5][emoji173]️Zobacz załącznik 873866Zobacz załącznik 873867
Super zakupyJa właśnie wróciłam z zakupów [emoji23] ale upał...juz wolę siedzieć w mieszkaniu..to moje zakupy [emoji16] torba na rzeczy małego do szpitala, ramka do pokoju,wieszak, zabawka do wozeczka
body i polspiochy na rozm.74-80
Zobacz załącznik 873902Zobacz załącznik 873903Zobacz załącznik 873904
Może i jest już niżej.Dziewczyny sorki za negliż, ale czy mam tylko wrażenie czy ten nasz domek córci troszkę się obniżył? [emoji85][emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 873900
Super zakupyja nigdzie nie mogę znaleźć tego typu wieszaczka
kiedyś Karolina kupila w Pepco , a w moim nie było. :/
Po 36 to normalne , że już się obniża. Kiedyś musi![]()
A ja się zastanawiam czy takie moje prawie ciągle leżenie nie opóźni mi porodu ?
Nie chciałabym urodzić w 40 TC [emoji16]
Ma to jakieś znaczenie , że leżę ?
Oj z tym czesaniem to się nie nastawiajWow, piękneo tym właśnie mówiłam, nasza córcia tez takie będzie miała od małego zapuszczane i będzie mamusia i tatuś czesała
[emoji5][emoji173]️