• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jeszcze 18 godzin i moj wróci ze szkolenia :) już nie mogę się doczekac i odliczam godziny.
Zobacz, jak szybko tydzień zleciał [emoji16] Dziś już twój mąż będzie w domku[emoji16]

Bardzo minimalnie. Może znajdą się malutkie zadrapania na ramie, ale naprawdę niewielkie. Materiał w idealnym stanie.
Wygląda, jakby był w stanie idealnym[emoji16][emoji16]

Hej dziewczynki :) my z synem do alergologa jedziemy.
Od rana już znów czuje ze tętno wysokie, a ciśnienie niskie. Dobrze ze moja mama z nami jedzie bo sama bym nie dała z młodym rady. U nas dziś cieplutko, ale zapowiadają burze i deszcze. Pewnie stąd to moje samopoczucie. Jak szłam na przystanek mamy praktycznie zaraz koło bloku to tak mi serducho zaczęło walić, że aż na wymioty zbierać :( niech faktycznie Maja się urodzi szybciej. W terminie ale szybciej. Bo jak znów przyjdą upały to ja nie wiem jak dam radę :(
Powodzenia u alergologa[emoji4] i ty uważaj na siebie, bo z tym tętnem nie ma żartów[emoji852]

Kochane jak czuc czkawke malenstwa?
Bo chyba pierwszy raz czuje..przełożyłam rękę do brzucha i czuje takie stukniecia w równych odstępach czasu :D to jest to ?
Tylko dziwne ze z boku brzucha
Tak, to będzie czkawka[emoji16] ja też mam zawsze bardziej tak z boku brzucha[emoji16]
Hmm a jak to wygląda? :)
Wpisz sobie aspirator do noska katarek [emoji4] one są identyczne..tzn. ten ustny i do odkurzacza[emoji4] tylko różnią się pojemnikiem[emoji4]Ja używałam tego do odkurzacza, przy synku kuzynki i jest super[emoji4] Tylko dobrze mieć odkurzacz z regulacją mocy[emoji4]

Caaaaały dzień zaplanowany :p
Ja dziś o 5 już musiałam oddać mocz do pojemnika bo bym nie wytrzymała godziny dłużej. Później wstałam o 6 i do laboratorium a tam kolejka spoconych ludzi :/
Teraz jem śniadanie i do położnej. Dalszy dzień to niezaplanowane chwile :D

No tak do 15 w miarę zaplanowane, po prostu muszę mieć w głowie w miarę listę rzeczy, które muszę i chce dziś zrobić, tak mi łatwiej hah :) bo później jak len złapie to dupa.. a tak to dopiero 9, a ja już wstałam, umylam się, byłam z pieskiem i wymyślam naczynia, teraz się ogarnę i lecę do laboratorium, ciekawa jestem jak tam moje wyniki.

Po prostu chce mieć weekend luźny i żebyśmy mieli czas dla siebie i jakieś 2 porządne spacery z pieskiem skoro Bartek ma wolne, bo sama to już z nim tak na dłużej nie wyjdę, a szkoda mi psa :( bo tez by sobie gdzieś luzem z 1 h pobiegał, a tak to 4 x dziennie po 10 min spacer i do domku ;(

Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry[emoji5]
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni [emoji5] wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny[emoji5]
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać [emoji5]

Ja tez mam w poniedziałek, na 17 godzinę :) dam lekarzowi wyniki krwi, moczu i gbs i zobaczymy ile tam nasza córcia przybrała z tego 2,4 kg 2 tyg temu i czy pokaże nam buzie ostatni raz w 4D [emoji7]
Ja jutro ostatni dzień 35 tygodnia także zaczynamy pojutrze już 37 tydzień [emoji119][emoji16][emoji110]

Przez te ciucholandy moje dziecko będzie miało "droższe" ciuchy niż ja :p
Poza tym ostatnio pełno trafia się z tej bajki Beatrix Potter z króliczkiem Piotrusiem. Nie wiem czy znacie.
IMG_20180706_092104.jpg

Załączniki

• IMG_20180706_092104.jpg
    IMG_20180706_092104.jpg
    824,4 KB · Wyświetleń: 292
Czekam na przesyłkę bo w środę dopiero zamówiłam. Nie korzystałam nigdy z tego. Będę się uczyć dopiero

A propo ile czekałyście na zamówienie od Świat Dziecka? Mi przyjdzie do punktu paczka bo najtaniej było

A w ogóle to dzień dobry[emoji5]
Dzisiaj noc moja lepiej. Bez zgagi chociaż pojadłam na kolację sporo czereśni [emoji5] wcześniej w ciągu dnia mnie mordowała za to. Gardło boli trochę , ale jak wypłuczę wodą z amolem to troszkę mi lepiej. I kataru dostałam..

Miłego piątku dziewczyny[emoji5]
Ja dzisiaj kończę 34 tc. Jutro zaczynam 35. W poniedziałek wizyta i już się nie mogę doczekać [emoji5]
Krótko czekałam na przesyłkę, ale nie pamiętam ile, kilka dni ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry