G
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Jaka ładna mamusia i zgrabniutkaPisalyscie o obniżeniu brzuchow... m0j chyba jeszcze wysoko. Mimo,że lekarz kazał jeszcze 2 tyg polwgiwac, mnie już nosi... jutro chce do smyka i obowiązkowo do McDonalda jechaaaaaac spełnić moje marzenie o big Macu i frytach![]()
Mikasa7
Spokojnie. W pierwszej ciąży też miałam dodatni wynik i jak odebrałam to to ryczalam pół dnia. Bardzo dużo kobiet ma dodatni gbs. Jak zaczniesz rodzić od razu na izbie powiedz,chociaż w karcie ciąży położna od razu zauważy. I dadzą antybiotyk Tobie. Jakbyś za szybko urodziła to podadzą dziecku i wszystko będzie dobrze:-*:-*:-*Kurczeja też mam
![]()
U nas nic nie wyszło na testach skórnych, ale alergolog powiedziała że z wywiadu była bardziej niż pewna że alergia przynajmniej na roztocza wyjdzie Aleksowi alergia . Ale ona i tak nie wyklucza alergii i mamy zrobić jeszcze jedno badanie z tlenkiem węgla żeby wykluczyć astmę. Tak na wszelki wypadek.
Dodatkowo dzisiaj chłodniej niż wczoraj, wczoraj był upał i nic mi się nie działo, a dziś obrączke i zaręczynowy zdjelam bo czuje jak mi palce puchna u rąk, tak nagle [emoji50]
Dziwnie mi bez obrączki [emoji24][emoji24]
Plus taki ze więcej skoków tętna niż ten rano nie miałam.
Dodatkowo dzisiaj chłodniej niż wczoraj, wczoraj był upał i nic mi się nie działo, a dziś obrączke i zaręczynowy zdjelam bo czuje jak mi palce puchna u rąk, tak nagle [emoji50]
Mikasa7
Baaaaardzo dziekuje :-*Jaka ładna mamusia i zgrabniutka![]()
![]()
Mi też to nie potrzebne uważam że strata kasy jeszcze 170 zł oooooo co to to nie wolę coś innego kupić małej.Ja nie kupuje tych szumisi.. dla uspokojenia malucha mam rece i cycepoza tym pamietajcie ze promieniowanie wifi jest niebezpieczne i dla nas, a co dopiero dla malucha
![]()
Mikasa7
A w jakim wieku Twój synuś? Bo ja mojemu też muszę zrobić testy... chciałam teraz jesienią, 3 lata w czerwcu skończył...U nas nic nie wyszło na testach skórnych, ale alergolog powiedziała że z wywiadu była bardziej niż pewna że alergia przynajmniej na roztocza wyjdzie Aleksowi alergia . Ale ona i tak nie wyklucza alergii i mamy zrobić jeszcze jedno badanie z tlenkiem węgla żeby wykluczyć astmę. Tak na wszelki wypadek.
4 lata. Ale dziś Pani alergolog mi powiedziała że zmieniły się wytyczne i dzieciom testy skórne można robić już od 6 miesiąca życia.A w jakim wieku Twój synuś? Bo ja mojemu też muszę zrobić testy... chciałam teraz jesienią, 3 lata w czerwcu skończył...
Majeczce na pewno będę chciała robić bo u nas duże ryzyko alergii. U mnie i u męża w rodzinie najbliższej dużo alergików.
My mamy za dwa lata testy powtarzać bo wcześniej nie ma sensu powiedziała, a wracać jesień _ zima jeśli dalej mimo zaleceń od niej dalej będą problemy.
E
Ewka34
Gość
A moje wlasnie te ruinkiPamiętam ruinki nawet jakieś zdjęcie mam. Choć nie kojarzę ogrodzeniaszkoda że domek myśliwski się spalił.moj ulubiony był zawsze mostek nad tym zasyfiałym stawem i samolot. Kurczę aż mi się dzieciństwo przypomniało
![]()
reklama
E
Ewka34
Gość
Wiesz corunia tatuniaAha...To mnie pocieszylas![]()