reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja to chyba weteranka tu będę, czwarta ciąża ale trzecia niestety zakończona w 10 tyg. w zeszlym roku.
Mam dwoch synow 12 i 9 lat.
13t2d chociaż z prenatalnych wychodzi 7 dni więcej.
Po prenatalnych na NFZ więc bez rozczulania się ale konkretnie zbadane i na usg wszystko ok. Robiłam też pappe i tam wiek zawyza statystyke. Dziś mam wizytę i zobaczę co lekarz mi powie
Bedzie dobrze, trzymam kciuki [emoji4] a jakie wyszlo Ci ryzyko?

reklama
Ja to chyba weteranka tu będę, czwarta ciąża ale trzecia niestety zakończona w 10 tyg. w zeszlym roku.
Po prenatalnych na NFZ więc bez rozczulania się ale konkretnie zbadane i na usg wszystko ok. Robiłam też pappe i tam wiek zawyza statystyke. Dziś mam wizytę i zobaczę co lekarz mi powie
Hej [emoji6] U mnie podobnie jak u ciebie..ciaza 4 - trzecia też zakończona poronieniem w zeszłym roku . Mam dwóch synów w wieku 16 i 11,5 lat [emoji6] termin mam na 12.01 wg OM, z USG 9.01.

Dziewczyny a ja po wizycie jestem zniesmaczona. Piszecie, że macie na tym etapie iść na.ktorum doradzają kość nosowa, przeciętność karku, wymiary malucha itp A mi dziś tylko sprawdziła czy serduszko bije i pokazała że maluch fika sobie. Na kolejną wizytę kazała umówić się za.kiesoac czyli skończone 16tyg [emoji53] i prawdę mówiąc gdyby nie to że za.tydzien mam genetyczne w klinice to nie wiem czy bym tak po.prostu to przyjęła. A teraz najlepsze...moje ciśnienie na wizycie 145/100 Na co Pani dr stwierdziła ze mam sobie pomierzyć w domu i jeśli nadal.takie będzie to mam jechać do szpitala. Nie dała skierowania ani nie przepisała leków (mam dopegyt od miesiąca ale przepisany przez diabetologa i ona o tym nie wie).

Dziewczyny a ja po wizycie jestem zniesmaczona. Piszecie, że macie na tym etapie iść na.ktorum doradzają kość nosowa, przeciętność karku, wymiary malucha itp A mi dziś tylko sprawdziła czy serduszko bije i pokazała że maluch fika sobie. Na kolejną wizytę kazała umówić się za.kiesoac czyli skończone 16tyg [emoji53] i prawdę mówiąc gdyby nie to że za.tydzien mam genetyczne w klinice to nie wiem czy bym tak po.prostu to przyjęła. A teraz najlepsze...moje ciśnienie na wizycie 145/100 Na co Pani dr stwierdziła ze mam sobie pomierzyć w domu i jeśli nadal.takie będzie to mam jechać do szpitala. Nie dała skierowania ani nie przepisała leków (mam dopegyt od miesiąca ale przepisany przez diabetologa i ona o tym nie wie).
Masakra ..rozumiem.ze NFZ? Mi chociaż przezierność i kość nosowa sprawdził ..

To mamy dzieci w podobnym wieku bo u mnie 13 i 9 lat

Masakra ..rozumiem.ze NFZ? Mi chociaż przezierność i kość nosowa sprawdził ..
Tak NFZ niestety. Zastanawiałam się nad prywatnymi wizytami ale z diabetologiem doszliśmy do wniosku że lepiej te pieniążki gdzie indziej zainwestować a w razie potrzeby to ona będzie mnie kładka do szpitala na dokładne badania.

alla to już mi razniej
Misza trisomia 21 po usg 640 a po wynikach z krwi do 344 bo pappa jest w dolnej granicy stąd zmiana ryzyka.
Dziękuję za powitanie i przyjecie

reklama
alla to już mi razniej
Misza trisomia 21 po usg 640 a po wynikach z krwi do 344 bo pappa jest w dolnej granicy stąd zmiana ryzyka.
Dziękuję za powitanie i przyjecie
To nie jest zle [emoji4] zdecydowanie wiek wpłynął na wynik, wiec sie nie denerwuj [emoji4]

Do góry