reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej :) ja się melduję z lubelszczyzny.
O 12 dojechaliśmy do teściów. Jak na śląsku było chłodno to tutaj upał [emoji14]
Dziś grillujemy a jutro idziemy na tą 50 rocznicę ślubu dziadków T. Mam nadzieję że uda mi się wysiedzieć :D

@Maljan Udanej imprezy [emoji14] Ja niestety nigdy nie byłam na baby shower ale widzę że organizacja takich spotkań staje się coraz bardziej popularna :)
Ja też jeszcze nie byłam :) jeden raz byłam zaproszona, ale nie mogłam iść, bo mieliśmy roczek chrześniaka męża w tym samym dniu :)

reklama
Dziewczyny ja mam dziś jakiś spadek formy..tak jak pisałam obudziłam się 6.30 wzięłam tabletki, witaminy i po 7 znowu usnęłam i spałam do 9..i teraz znowu się położyłam o 13.30 i same mi się oczy zamykały i znowu ponad godzinę spałam..i najgorsze jest to, że nic dziś konkretnego nie zrobiłam :P a w dodatku strasznie mi ręcę drętwieją, do tej pory tylko w nocy, a dziś już nawet przez dzień :(

Dziewczyny ja mam dziś jakiś spadek formy..tak jak pisałam obudziłam się 6.30 wzięłam tabletki, witaminy i po 7 znowu usnęłam i spałam do 9..i teraz znowu się położyłam o 13.30 i same mi się oczy zamykały i znowu ponad godzinę spałam..i najgorsze jest to, że nic dziś konkretnego nie zrobiłam [emoji14] a w dodatku strasznie mi ręcę drętwieją, do tej pory tylko w nocy, a dziś już nawet przez dzień :(
Kochana ciśnienie :( ja jestem u mamy i zaraz idę sobie kawę robić. Bo oczy mi się kleja i ziewam tylko

Odpoczniesz trochę [emoji8]

Klaudia, to dobrze że przynajmniej wiesz[emoji8] podadzą antybiotyk przed porodem i będzie ok[emoji4]sporo osób ma dodatni wynik gbs.

I dobrze się czujesz?[emoji8] A twój synek na co ma już alergię?

O kurcze[emoji848] miałaś na mnie poczekać[emoji23][emoji16]
Pij wodę![emoji16]
Bardzo ładnie już waży[emoji7][emoji4][emoji16]
Do Twojego terminu to na pewno nie doczekam myślę [emoji16] dupa blada [emoji16]

Ale wybierasz się dzis?

Bawcie się dobrze:)
Taki mam plan, ale czy na weekend się opłaca? Cóż, pójdę, albo przyjmą albo nie. Jak bym nie poszła, to głupio by mi było iść do gienia i powiedzieć, że olałam temat.

Do dziewczyn które odebrały już wyniki gbs. Co u was pisało ? Bo ja nie rozumiem tych moich wyników :/
Ja mam napisane, że "nie stwierdzono obecności bakterii takiej a takiej"

No i babcia skończyła kocyk bambusowy dla Majeczki [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 874390
JA!!!!! Zabójczy... Już widzę minę mojej mamy, jak jej powiem żę chcę dwa kocyki na drutach robione, ryżowym ściegiem i grubszą wełenką... takie ok 90x120cm... będzie przeszczęśliwa :D

Teraz czas na jakiś obiad, ziemniaki zaraz z gara wyjdą hehe :)

Taki mam plan, ale czy na weekend się opłaca? Cóż, pójdę, albo przyjmą albo nie. Jak bym nie poszła, to głupio by mi było iść do gienia i powiedzieć, że olałam temat.

Ja mam napisane, że "nie stwierdzono obecności bakterii takiej a takiej"

JA!!!!! Zabójczy... Już widzę minę mojej mamy, jak jej powiem żę chcę dwa kocyki na drutach robione, ryżowym ściegiem i grubszą wełenką... takie ok 90x120cm... będzie przeszczęśliwa :D

Teraz czas na jakiś obiad, ziemniaki zaraz z gara wyjdą hehe :)
Niech robi :D tu jest cienka bambusowa :D podwójny ryż

reklama
Niech robi :D tu jest cienka bambusowa :D podwójny ryż
Ja mam sweter robiony ryżem (pojedynczym) i pamiętam jak mama klęła na to :D Kocham sweterki robione na drutach, Jasio ma ich chyba z 4, do tego jeszcze jeden jest po Kubie.

Kocyki sama bym zrobiła, ale ja nie lubię drutów. Pamiętam jak starszemu zaczęłam robić sweterek, zanim plecy skończyłam, to były już za małe :P
Wolę haftowanie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry