MatiMar
Fanka BB :)
@Julianna_Szcz O to czyli jesteś okaz zdrowia wg angielskiej służby zdrowia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No po prostu przechodzę książkowe ciąże w lato i nic się na to poradzić nie tak, ot cieszyć się z każdej dolegliwości xd@Julianna_Szcz O to czyli jesteś okaz zdrowia wg angielskiej służby zdrowia![]()
Hah nawet nie mow, ja tez zaraz mojegu doktorkowi bede sie skarzyc na opuchniete nogi i dlonie. Ciekawe czy tez mi powie, ze to tylko urok ciazy [emoji14]No po prostu przechodzę książkowe ciąże w lato i nic się na to poradzić nie tak, ot cieszyć się z każdej dolegliwości xd
Ja jajo zniose rowniez, bo juz chce potwierdzic ta core tak na 100 proc, choc 90 proc to tez duzoGratki @martakratka Ale fajnie już coraz więcej z nas wie kto zamieszkał w brzuszku ajjj... Ja chce już poniedziałek i tez chce wiedzieć kto mieszka u mniejajo chyba zniose przez weekend
dobra ruszam z kanapy i biere się za sprzątanie
![]()
Ja się dzisiaj mojej pytałam o wagę, ze nic nie tyje czy dobrze? Powiedziała pytając o moja wagę teraz i wzrost i powiedziała, ze w moim przypadku nic nie powinnam przytyć. Byłam w szoku, bo poprzednia z synem mnie wyzywała ze nie przybieram.Ja juz tez po wizyciePięknie wszystko. Mam juz nie chudnąć - czyli moge trochę odpuscic z pilnowaniem diety... ufff
No i wygląda na to ze synek
No to mogę teraz bez wyrzutow zjesc śliwki. . Mniam
![]()