reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Czasami właśnie tak się myśli że w tym miesiącu nic z tego a tu okazję się zupełnie odwrotnie. Może i u Ciebie tak będzie.
No wiesz jak tz nie ma praktycznie w tym miesiacu a w przyszlym ja bede troche z mlodym w szpitalu a potem bede tylko o mlodym myslec no to raczej nie ma szans na || [emoji57]

reklama
A sprawdzałaś prolatyne i TSH ? Jeśli to wykluczasz to może niedomoga fazy lutealnej ? No chyba, że bierzesz luteinę bądź duphaston to też odpada, ja plamienia przed @ miałam spowodowane podwyższona prolaktyna
Ostatnio jak miałam robione badania to miałam za wysokie wyniki tarczycowe więc cały czas na euthyroxie. Sek jeszcze w tym, że to nie było plamienie jak przed @, bo juz wcześniej miałam takie właśnie spowodowane duphastonem itp. Zawsze plamienie moment zmieniało się w okres a tu nagle brak tego śluzu zabarwionego na brązowo. ;)

Hej któraś dzisiaj testuje? Coś czuję że niedługo sama zostanę na tym wątku ale życzę wam z całego serca.:happy:

Ja bym sie o to nie martwila:)

Witam się w 28dc.zgaga mi przeszla wypilam zimnego mleka sporo i polozylam sie na lewym boku. Tak mi kiedys doradzono i udalo się. Rzeczywiscie musze kupić rennie sobie w razie czego bo jak ma byc tak czesciej to oszaleje.

U mnie pojawiło się beżowe plamienie. Chyba jestem już w terminie @. Wzięłam luteinę. Więcej zrobić nie mogę.

reklama
Do góry