reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
U mnie pojawiło się beżowe plamienie. Chyba jestem już w terminie @. Wzięłam luteinę. Więcej zrobić nie mogę.
Właśnie! U mnie było brązowe dzień po terminie @, dzisiaj znowu się pojawiły ale takie żółtawe i zastanawiam się czy mogłabym w razie czego wziąć duphaston. W sumie albo podtrzyma ciąże albo wywoła okres.

Tak to wygląda ale nie chce się nastawiać. :D

Mocno trzymam kciuki, żeby to było zagnieżdżanie!!
Chociaż mnie w poprzednim cyklu podobnie @ oszukała, tzn w 21dc miałam brązowe plamienie, które ustało na niemal dobę. Już miałam cień nadzieji, bo to było jakoś 11-12 dpo. .. Niestety w 22 dc @ przyszła...
Ale u Ciebie musi być tym razem inaczej, bo to już najwyższy czas. Masz za sobą tyle cykli, tyle przeżyć... Mega, mega na to zasługujesz no i mielibyście super prezent ślubny :tak:❤️❤️❤️

U mnie pojawiło się beżowe plamienie. Chyba jestem już w terminie @. Wzięłam luteinę. Więcej zrobić nie mogę.
Nigdy nie byłam w ciąży, ale dziewczyny nie raz tu pisały, że brązowe plamienie w terminie okresu wcale nie musi być niczym złym. Dobrze, że wspomagasz się luteina. Staraj się nie denerwować i wypoczywać a my tu wszystkie trzymamy kciuki✊✊✊

A u mnie 20dc, ten cykl odpuszczony na maxa. Przytulanki tylko w 16 dc, ale stawiam, że owu była w 14dc więc raczej nici z tego. W sumie powiem wam, że taki jeden cykl praktycznie całkiem odpuszczony to fajna sprawa. W ogóle nie liczę, nie myślę, głowa mi się przewietrzyla.

Mocno trzymam kciuki, żeby to było zagnieżdżanie!!
Chociaż mnie w poprzednim cyklu podobnie @ oszukała, tzn w 21dc miałam brązowe plamienie, które ustało na niemal dobę. Już miałam cień nadzieji, bo to było jakoś 11-12 dpo. .. Niestety w 22 dc @ przyszła...
Ale u Ciebie musi być tym razem inaczej, bo to już najwyższy czas. Masz za sobą tyle cykli, tyle przeżyć... Mega, mega na to zasługujesz no i mielibyście super prezent ślubny :tak:[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Nigdy nie byłam w ciąży, ale dziewczyny nie raz tu pisały, że brązowe plamienie w terminie okresu wcale nie musi być niczym złym. Dobrze, że wspomagasz się luteina. Staraj się nie denerwować i wypoczywać a my tu wszystkie trzymamy kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]

A u mnie 20dc, ten cykl odpuszczony na maxa. Przytulanki tylko w 16 dc, ale stawiam, że owu była w 14dc więc raczej nici z tego. W sumie powiem wam, że taki jeden cykl praktycznie całkiem odpuszczony to fajna sprawa. W ogóle nie liczę, nie myślę, głowa mi się przewietrzyla.

Hej [emoji846]
Właśnie zastanawiałam się co u Ciebie. Cieszę się, ze trochę odpoczęłas od myślenia i analizowania. Wiesz, z naszymi organizmami nigdy nic nie wiadomo. W poprzednim cyklu miałaś owu wcześniej, teraz może być później. Ja np. zawsze miałam cykle 31-32 dniowe, głównie 32, a teraz w tym ciążowym owu 3 dni wcześniej niż zazwyczaj. Nigdy nie zgadniesz [emoji846] w każdym bądź razie trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji8]

Wszystkim Wam dziewczyny bardzo kibicuje i mam nadzieje, ze już niedługo będzie kolejny wysyp II kresek [emoji846]

Będę brała jednak duphaston tak w razie czego. Zaszkodzić raczej nie zaszkodzi. W poniedziałek zadzwonię do ginekologa umówić się na prywatną wizytę bo i tak muszę iść z tą tarczycą w końcu.

Będę brała jednak duphaston tak w razie czego. Zaszkodzić raczej nie zaszkodzi. W poniedziałek zadzwonię do ginekologa umówić się na prywatną wizytę bo i tak muszę iść z tą tarczycą w końcu.
Ty to potrafisz trzymać w napięciu :) ja już zrobiłaby kilka testów i to różnych firm jakbym była po terminie @. A na betę nie planujesz skoczyć?

reklama
Hej [emoji846]
Właśnie zastanawiałam się co u Ciebie. Cieszę się, ze trochę odpoczęłas od myślenia i analizowania. Wiesz, z naszymi organizmami nigdy nic nie wiadomo. W poprzednim cyklu miałaś owu wcześniej, teraz może być później. Ja np. zawsze miałam cykle 31-32 dniowe, głównie 32, a teraz w tym ciążowym owu 3 dni wcześniej niż zazwyczaj. Nigdy nie zgadniesz [emoji846] w każdym bądź razie trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki [emoji8]

Wszystkim Wam dziewczyny bardzo kibicuje i mam nadzieje, ze już niedługo będzie kolejny wysyp II kresek [emoji846]
Też o tobie myślę :) mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok? We wtorek kolejna wizyta jak dobrze pamiętam? Trzymam mocno kciuki✊✊✊
Raczej wątpię, że trafiliśmy, bo szczyt śluzu był w piątek i sobotę a przytulnie dopiero we wtorek. Zresztą po tych monitorowanych i "idealnych " cyklach i przytulaniu non stop kiedy trzeba, nie wierzę, że może się udać w takim opuszczonym cyklu z jednego przytulanka nawet jak trafiliśmy w owu to, to byłby jakiś kosmos... ;)

Do góry