gosia321
Fanka BB :)
Taki teoche cydryknunu, ja o tym ligt liveze szczepu Chardonnay
![]()
Cydra uwielbiam wiec winko o smaku jablka nie bedzie przeszkadzac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki teoche cydryknunu, ja o tym ligt liveze szczepu Chardonnay
![]()
No nie takie cycki wielkie a taki maly brzuszek! To nie fer!!@misis188 obiecalam ze wrzuce
Wiec zarazam ciazowymi zarazkami[emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 874815
Centrotide (o ile nie strzelilam jakiejs literowki) Przy Gonalu mam juz wprawę. Czy z tym cudem tez nie ma problemu?
Kurcze jak dobrze ze jestescie, pierwsze podejscie to jakas masakra, czlowiek nie wie nic![]()
Hehe my tu nie raz z dzoasia powtarzalysmy ze mamy spory balkonNo nie takie cycki wielkie a taki maly brzuszek! To nie fer!!Piekna figurka
![]()
Ale dlaczego? Przeciez oznaczenie 0.0% jest bardziej dokladne niz 0%. To znacze ze nawet w czesciach dziesietnych nie ma alko, a ostatnia liczba zakraglona przy analizie jest dopiero czesc setna. Teoretycznie moze byc np 0.01% alko.Tylko piwo, ktore na napisane 0% faktycznie nie ma alkoholu. Jesli pisza, 0,0% to tam po przecinku jest alkohol. Niewielka ilosc, ale jest, wiec lepiej sobie darowac.
Murawka tsh ft3 i ft4 a jak dzisiaj?
Oj on jest jakis inny niz wszyscy bo ja złego slowa na niego nie powiem, jest najcudowniejszym mężem na swiecie. Jak jestesmy ze soba już ze 16 lat w tym 6 po.slubie to poklucilismy sie tylko raz i wogole nic mi nie pozwala robic, we wszystkim chce mnie wyreczac choć jest mega przemeczony.Uuu a co sie stalo wkurzyl cie za mocno
Pozdrowienia dla meza niech wraca do zdrowia![]()
nie bardzo, jak Cie wzdyma to zrezygnuj z ostrych przypraw i pij po posiłku a nie przed i w trakcie mi zawsze pomagało - chociaż teraz jest w porządkuA jak tak duzo jesz to cie nie wzdyma? Bo ja cokolwiek nie zjem, np dzis salatke z kurczakiem tylko to zaraz brzuch mi rosnie jak balonZobacz jak to kazda z nas inaczej przechodzi co
Ale zobaczymy co mi sie jeszcze pojawi, na razie u mnie 5t2d
![]()