reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nareszcie w domu!!!
Dzien dobry, my jeden dzien szkolenia mamy już za sobą, jeszcze jutro. Niby nic takiego tylko 5h, ale to było tak męczące :p nie wygodnie się siedziało na podłodze na tych matach i było strasznie goraco. Najwazniejsze co chciałam wiedzieć, to co mam spakowac w torbe szpitalna to już się dowiedziałam. W zasadzie tylko dla mnie rzeczy są wyszczególnione, bo dla dzidzi napisali tylko co dokładnie na wyjście. Reszta wszystko co dziecko potrzebuje podczas pobytu zapewnia szpital :) po drodze zaczepiliśmy o ikee i kupilismy komodę. Złozymy ja jak w pokoju będzie już czysto i będzie można ja tam postawić :D Ja teraz mam w planach nic nie robic ambitnego, tylko odpoczywać i doczytam co tam pisaliście przez cały Dzien :)

reklama
Właśnie sprawdziłam,że koszt tej przesyłki to 180 zł a nie 130 zł,więc jeszcze więcej. Tylko o 150 zł więcej niż podczas zamawiania na ich stronie...
Ja tego nie zostawię- mam zamiar na moim Profilu IG napisać o nich post- , napiszę też do Marki od Mebli Pinio o tym sklepie moje zdanie. Poczekamy do wtorku i zobaczymy,czy wniosą czy nie . Dla porównania inna Firma w której zamawiałam mebelki do pokoju Astrid przywiozła mi je całkiem gratis i nawet panowie zaproponowali,że wniosą już na piętro do jej pokoju.
I tak z dnia na dzień podwyższają cenę tej przesyłki ? Oni mogą tak robić w ogóle ?:////

Ja to robię w tym robocie [emoji14]
A to niestety nie mam tego sprzętu :(

Ja się znowu zamartwiam , bo ciśnienie nie spada poniżej 140/95 :( mimo już 2 tabletek dziennie dopegyt . Miałyście taki problem w ciąży ? Czekam do poniedziałku do wyników moczu , jak będzie białko to pewnie czekam mnie szpital
Biorę rano i wieczorem od środy. Pierwsze mam przeważnie do 130 ale drugie niestety powyżej 90 dochodzi do 105 :(

I bardzo dobrze. Ciekawe czy wszystkich klientów traktują w taki sposób. Kiedyś u nich na.stronie przeglądałam wózki. Teraz już wiem, że szkoda nerwów na tą firmę :)

Rok temu zamawiałam narożnik z małej firmy rodzinnej, nie bylo opłaty za transport ale od razu powiedzieli, że nie wnoszą. Mojemu M mial pomóc mój brat wnosić ale długo mu dojazd zajął a Panom się nie chciało czekać więc wnieśli :) mimo wszystko Panowie byli bardzo mili. Wstawiłam im pozytywną opinię na fb, później do mnie pisało kilku potencjalnych klientów tej firmy i oczywiście w samych pozytywawach sie mogłam do nich odnieść :)
Nie jest zbyt mądre z ich strony,że ze mną zadarli- nie jestem mściwa ani niemiła i jestem jak najdalej od robienia takich rzeczy i jak wiele Firm prosi mnie o to,żebym ich poleciła , tak mogę też coś " nie polecić". Tak samo było z portalem Aliexpress , jak puścili podróby moich ubrań-rozgłośniliśmy to wszędzie na Świecie , ludzie w solidarności z nami zaczęli u nich to masowo zamawiać i wstawiać im złe opinie i już nagle poznikały,albo są nieliczne.

I tak z dnia na dzień podwyższają cenę tej przesyłki ? Oni mogą tak robić w ogóle ?:////
Nie ja pomyliłam kwotę, jak zapłaciłam zadzwonili,że przesyłka będzie kosztowała jednak 180 zł i różnicę do 29 zł mam dopłacić , więc dowiedziałam się dopiero,jak przelew za łóżko i przesyłkę ze strony poszedł z mojego konta.

Często podejście do klienta i obsługa mnie szokuje. Ja mam zupełnie inne i nawet jak klient nie ma racji,ja mu zawsze przyznaje rację-nawet jak moja strata a są Firmy,które ewidentnie są bardzo nieuczciwe. Kup -zapłać a potem Spadaj.
Ale twoje podejście jest słuszne. Sama nie raz słucham z jakimi klientami ma mój mąż do czynienia. Niestety trzeba iść ludziom ba rękę bo opinia publiczna może zniszczyć działalność.
Tak. Ja biorę zgrzewkę małej wody z dziubkiem, puszka coli, mały sok pomarańczowy, herbatniki, paluszki, snickers, wafle ryżowe z czekolada, draże kokosowe i jakieś 2 batoniki zbożowe :)
Cola i w szpitalu?? ;) szaleństwo :D ja biorę tylko jedna wodę z dziubkiem. Jakby co mąż coś podrzuci.
A zdjęcia gondolek widzę. Bardzo ładne.. Jestem ciekawa jak na stelażu będą wyglądać. Na za swoje wozidełko dałam też 350zl w komplecie 3w1.

Ale mnie skurczyki łapią. Nic takiego nie robiłam dziś A czuje się kiepsko. Leżę teraz i wypoczywam... serio czasem się obawiam że też 3 poród przy moich przepowiadajacych przyjdzie znienacka i żebym się zdążyłam że szpitalem ogarnąć. Niby mam blisko ale wszyscy mi mówią że przy trzecim dziecku może być hop plum i młode świat przywita.
A co do tego czy kocham syna to na pewno. Wszystko dla niego szykuje. Glaskam brzuszek itd. Choć czasem nie lubię jak mnie w coś pierdyknie. Jednak to nie jest taka miłość jak do dzieci które już są zmaterializowane. Mi chyba ta miłość przychodziła nie tyle w momencie porodu co w pierwszych dniach w domu gdy było trzeba się troszczyć o ta bezbronna zależna od nas istotę. Wtedy wiedziałam że całe życie już ten człowiek mniej lub bardziej ze mną będzie a przez pierwsze lata będę jego autorytetem i idolem jednocześnie.

Nareszcie w domu!!!
Dzien dobry, my jeden dzien szkolenia mamy już za sobą, jeszcze jutro. Niby nic takiego tylko 5h, ale to było tak męczące :p nie wygodnie się siedziało na podłodze na tych matach i było strasznie goraco. Najwazniejsze co chciałam wiedzieć, to co mam spakowac w torbe szpitalna to już się dowiedziałam. W zasadzie tylko dla mnie rzeczy są wyszczególnione, bo dla dzidzi napisali tylko co dokładnie na wyjście. Reszta wszystko co dziecko potrzebuje podczas pobytu zapewnia szpital :) po drodze zaczepiliśmy o ikee i kupilismy komodę. Złozymy ja jak w pokoju będzie już czysto i będzie można ja tam postawić :D Ja teraz mam w planach nic nie robic ambitnego, tylko odpoczywać i doczytam co tam pisaliście przez cały Dzien :)
To super :) jeszcze troszkę i będziesz mogła w końcu dekorować pokoik, układać ubranka w komodzie :* :) strasznie mnie ciekawi ten brokat na ścianach :D

reklama
Nie ja pomyliłam kwotę, jak zapłaciłam zadzwonili,że przesyłka będzie kosztowała jednak 180 zł i różnicę do 29 zł mam dopłacić , więc dowiedziałam się dopiero,jak przelew za łóżko i przesyłkę ze strony poszedł z mojego konta.
A nie chciałaś żeby ci zwrócili przelana kwote i zamówić gdzieś indziej niż dopłacać ? Bo to w sumie prawie połowa ceny za łóżeczko..

Do góry