reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem dowodem na to,że nie zawsze tak jest...bo ja jak odeszły mi wody wpierdzielilam jeszcze zapiekankę ziemniaczana:D a potem rzygalam na porodowce....I nie tylko;)
Ja pamiętam jak zaczęły się skurcze co 15 min to już śniadania wielkanocnego w domu nie zjadłam bałam się ale ja juz taka jestem że wolę dmuchać na zimne;)

Jak po niedzieli upiore wszystko z łóżeczka i założę, zarzuce koc lub folie i żeby sobie czekało to głupi pomysł ?:p za wcześnie ? Ukurzy się mimo nakrycia ? :)
Mnie też już korci żeby to pozakladac... ochran8acz wyprany i reszta, muszę wyprasowac. Ale narazie uprane i schowane w szafie...ogarnę najpierw pokój z firanami wlacznie...I może wtedy...A może ubiorę jak wrócę że szpitala...zobaczymy:)

@Avalia ja właśnie dzisiaj rozmyslalam na temat lewatywy. Przy żadnym z porodów mi nie robili a przy drugim dziecku niestety troszkę napsocilam :( i teraz wolałabym zastosować . Poczytałam trochę w necie i chyba zastosuje w domu przed wyjazdem do szpitala. No chyba że nie zdążę to zażądam w szpitalu
Ja miałam robiona przy 1 przy 2 zrobiłam w domu i nie żałuję teraz też będę chciała

Mnie się jeść wogole nie chciało za to pic tak ale pozwolili tylko zwilżać usta. Dopiero po porodzie mogłam się napić i zjeść.

Pisalyście o miłości do dzieci w brzuszku. Zgadzam się że można coś czuć ale w porównaniu z tym co się czuję w momencie jak klasa dziecko na brzuchu do kangurowanie to nic. Też mi się z córką wydawało że ją kocham nad życie jak jeszcze była w brzuchu ale później zdałam sobie sprawę jak bardzo się myliłam. Pokochałam całym sercem jak ja zobaczylam i przytuliłam i mogłam nakarmić:)

A ja pilam wodę przy porodzie.

reklama
Do góry