reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No to bardzo Dobrze . Bo imię jest piękne ale zdrobnienie ' Malwa ' trochę groźne [emoji23]
Ja znów musiałam walczyć żeby nie mówili do mnie ' Kara ' ale i tak są dwie osoby co tam mówią [emoji23]
"Kara"??[emoji16] beznadziejne... wcale się nie dziwię, że z tym walczysz[emoji23][emoji16] z "Karo" się spotkałam

@karkula309 rozbawilas mnie myślisz, że @Ewka34 na męża mowi swiniak? To, że niby tak slodko
Ania mi się zdarza [emoji23][emoji23]
Często do siebie mówimy ' oj ty moja swinko ' jak się opaplamy jedzonkiem ..
Albo jak mój mąż nakłada sobie druga porcje bo mu mało to też mówię do niego moja świnka [emoji23][emoji23]
Nieeee no co tyyy.. [emoji23] mowilam o swince morskiej :D moj juz chrapie od 2 godzin czy 3 nawet [emoji23]
Swoja droga czemu mowia Kara na Ciebie?
Bo wynaleźli jakiś skrot od imienia - Karolina .. chociaż ja nie wiem na jakieś zasadzie powstało to zdrobnienie bo nie ma sensu [emoji23]

Ania mi się zdarza [emoji23][emoji23]
Często do siebie mówimy ' oj ty moja swinko ' jak się opaplamy jedzonkiem ..
Albo jak mój mąż nakłada sobie druga porcje bo mu mało to też mówię do niego moja świnka [emoji23][emoji23]Bo wynaleźli jakiś skrot od imienia - Karolina .. chociaż ja nie wiem na jakieś zasadzie powstało to zdrobnienie bo nie ma sensu [emoji23]
Ja do niego mowie ty swinko jak pierdnie [emoji23][emoji23]
To faktycznie beznadziejne zdrobnienie.. ja zazwyczaj na kumpele mowie Karola :p

"Kara"??[emoji16] beznadziejne... wcale się nie dziwię, że z tym walczysz[emoji23][emoji16] z "Karo" się spotkałam
Moje imię było dużo razy modyfikowane. Zdrobnienia brały się czasem od innych zdrobnien ..
Karola , Karol , Karolcia , rolcia, lolcia , lolita, Lina , Linka .. widocznie imię do mnie nie pasuje i nie chcą mówić do mnie Karolina .. może dlatego że większość czasu smieszkuje a Karolina to jednak brzmi poważniej niż ' Linka ' [emoji23][emoji23]

Moje imię było dużo razy modyfikowane. Zdrobnienia brały się czasem od innych zdrobnien ..
Karola , Karol , Karolcia , rolcia, lolcia , lolita, Lina , Linka .. widocznie imię do mnie nie pasuje i nie chcą mówić do mnie Karolina .. może dlatego że większość czasu smieszkuje a Karolina to jednak brzmi poważniej niż ' Linka ' [emoji23][emoji23]
Ja nie znosze zdrobnienia Ewunia.. no krew mnie zalewa jak jakas kolezanka mowi mi Ewunia.. kurde.. tak to rodzice moga do mnie mowic ,a nie znajomi :p i nie lubie Ewa jest takie twarde.. maz mowi Ewkuś inni Ewka,Ewuś,Ewcia.. :p

Może u Karoliny w piwnicy nie śmierdzi ?
Albo jej się podoba ten zapach ?
Skoro będzie trzymać w piwnicy to przecież na pewno ma dobry powód [emoji106][emoji106]

Ja balabym się trzymać w piwnicy ze względu na możliwość występowania mysz , no ale. Nie każdy musi mieć taką piwnice z super myszami albo ktoś może lubić myszy - ja nie [emoji23][emoji23] Klaudia codziennie piszesz o nowych objawach , nie męczy cię to ? [emoji39]

Zapomnij na chwilę że jesteś w ciąży , zaboli to zaboli a jak zacznie się poród na pewno tego nie przeoczysz [emoji8]
A inne rzeczy nie powinny cię martwić jesteś już w bezpiecznym tygodniu także nawet jak mała wyskoczy to będzie dobrze :*

Ucz się od Ewki ona jest mistrzynią nieprzejmowania się i dobrze , wyjdzie na tym lepiej jak ty bo ciągłym myśleniem i tak nic nie zrobisz a jedynie stresujesz małego szkraba [emoji57][emoji57]
Aa ! Soryy [emoji23]
Taka męczy dupa się ze mnie zrobiła ? :shocked2::oops: nic więcej nie myślę i nie pisze o żadnych objawach :D dopiero jak urodzę to powiem Ci mi było :laugh2:

reklama
Do góry