reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam walizkę na kolkach:) mniej związków że szpitala mi tam wejdzie:D bo na twardym będzie stać. I torbę na ramię z wózka starą,rzeczy dla Małej.

Piszecie o imionach, wszystkie są piekne:-) jeśli dobrze się z nimi czujemy:-) ja mojego kiedyś nie lubiłam...Ale już lubie:D miło mi, Agata jestem:D

Tez bardzo ładnie :) ja tez mam walizkę i torbę sportowa
IMG_0672.JPG

Załączniki

• IMG_0672.JPG
    IMG_0672.JPG
    151,1 KB · Wyświetleń: 263
reklama
Ja mam dziś dzień leniucha. Poza odkurzaniem i szybkim obiadem planuje jedynie nicnierobienie i tarzanie się na kanapie z pilotem w ręce przelaczajac między odmóżdżającymi programami.
Mało ambitnie ale cóż ;)

Macie dziewczyny piękne imiona. Zarówno Karolina, Malwina, Klaudia są takie dźwieczne i kobiece. Bardzo mi się podobają.
Nie no , ja lubię swoje imię :)
Uważam że każde imię ma w sobie jakieś piękno , dlatego też tak ciężko wybrać dziecku imię i wiadomo jednemu się podoba, drugiemu nie :)

Ja nie wiem co Wy macie z tymi oknami :D mi by do glowy nie przyszlo, żeby je teraz myć. Po Co? Można to zrobić w październiku jak będzie jeszcze ciepło. Ja myje okna dwa razy w roku, bo mamy wielki dom i 18 okien do mycia więc mi się nie chce robić tego częściej. A teraz jak umyje je raz w roku to się przecież świat nie zawali :p

Oj tak. U mnie w pt będą generalne porządki i okna umyje mój Bartek, ja wole nie ryzykować mimo, ze będę już miała 37 tydzień czyli 38 zaczęty

Ja nie wiem co Wy macie z tymi oknami :D mi by do glowy nie przyszlo, żeby je teraz myć. Po Co? Można to zrobić w październiku jak będzie jeszcze ciepło. Ja myje okna dwa razy w roku, bo mamy wielki dom i 18 okien do mycia więc mi się nie chce robić tego częściej. A teraz jak umyje je raz w roku to się przecież świat nie zawali :p

Mnie tez sie nie chce, mama tylko ostatnio umyła mi okna w salonie i kuchni, ja dużo okien nie mam ale za to wielkie, od sufitu do podłogi każde, jedynie w kuchni małe ale szerokie [emoji3] maz kupił mi karchera do mycia, szybciej sie myje i lżej ale to i tak myśle ze nie zajęcie dla mnie w ciazy [emoji3] poczekam do świat z reszta [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej dziewczynki :)
Co tam? U mnie leniwa niedziela ale kurze musialam powycierac haha :)
Czy ktos bierze walizke na kółkach do szpitala? Bo mam taka sredniej wielkości i tak sobie mysle ze w niej byloby mi najlepiej wszystko poukładać, tylko zastanawiam się czy nie bede wyglądać jak kosmita z tą torbą:D ;D :)
Ja też biorę małą na kółkach[emoji4]
Jak dla mnie straszna jest forma Klaudyna [emoji16] [emoji85] kojarzy mi się z klaunem a nie przepadam za nimi
Dla mnie też[emoji16] Klaudia ślicznie, ale Klaudyna już nie[emoji4]

Ja mam na imie Kinga i nie wydaje mi sie, zeby bylo jakies malo popularne a jednak w zyciu nie poznalam zadnej Kingi :D lubie je i zdrobnienia tez, nawet zgrubienia typu Kingucha :D

Miałam być Kinga albo Piotruś [emoji3] pol życia przeżywałam czemu Karolina a nie Kinga?![emoji23]

Ciekawe czy się dowiemy czy ma niesmierdzaca piwnice :)
O tak w nocy humor mnie nie opuścił , ale należy mi się [emoji23]
Właśnie tak czułam że jak to rano doczytacie to już nie będzie tak śmiesznie .. [emoji23] no nic , humor o 1 w nocy jest inny widoczniej [emoji39]
Ale było śmiesznie [emoji16]

reklama
Ja nie rozumiem takich idiotycznych zachowań, screenowania, szukania sensacji, sytuacji do kłótni itp... tym bardziej w ciąży takie zachowania rażą w oczy. Nie zazdroszczę dzieciątkom w brzuchu takich podłych i wyrachowanych matek. Według mnie forum to miejsce do wyrażania swoich opinii, dzielenia się doświadczeniami ale także obawami szczególnie jeśli jest się w pierwszej ciąży i miło spotkać się tu ze zrozumieniem i szacunkiem ze strony innych kobiet a nie z hejtem i chamstwem. Po to są fora żeby pisać, przedstawiać własne opinie i nie zawsze inni muszą się z tym zgadzać ale szukanie pretekstów do chorych akcji jest bez sensu... Proponuję wyjść na spacer, zrobić jakiś obiad niedzielny, spędzić czas z rodziną a nie bawić się w jakieś burdy w wirtualnym świecie jeszcze do tego będąc w ciąży, szkoda nerwów i po co podnosić ciśnienie maluszkom w brzuchu.

Do góry